Jump to content
Guest gothic_fan

пазаруване от ebay

Recommended Posts

Guest gothic_fan

Колеги, не знам това къде да го постна, дано не се сърдите, но искам да питам някой пазарувал ли е от ebay, пристигат ли пратките и ще поръчва ли скоро, защото искам да си взема някои неща, да делим разходите по доставка и т.н.................................... :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Off Topic Раздел 

Че кво не му хареса?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gothic_fan

хехе, вие ме пратихте в 9-та глуха, нали за пазаруване питам все пак :unsure: , айде здраве да е, и без това тук никой няма да види пост-а, благодаря много....

Редактирано от gothic_fan

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Сори пич :dry: Аз не пазарувам :D

и без това тук никой няма да види пост-а,

Не си прав! Всичко ново е интересно :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Аз съм пазарувал.Ама съм в USA и тука вси4ко пристига за 4 дена.6те се връщам кам 5-ти Октомври.Кажи кво ти треба пак може да измислим нещо :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

аз пазарувам от там... пристигат нещата.какво точно ти трябва...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gothic_fan

Ами какво ли не :angry: Засега съм си мернал едни страни4ни огледала с LED, някой ако може да ми ги поръча да казва какви парички иска за услугата да се разберем ,PLS!:P! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest La4o

И аз съм пазарувал ама като бях в Америка. До колкото си спомням доставките са само на територията на USA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

(firefox ne poddyrja teq kirilizatori)pristigat to4no do Sofiq kato pi4owe...spoko...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gothic_fan

Ааааааа, ако има такава възможност давай да поръчваме! :D Мен ме е страх че ще ги гепят нещата по пътя ама......

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Ааааааа, ако има такава възможност давай да поръчваме! :D Мен ме е страх че ще ги гепят нещата по пътя ама......

http://www.webshop.bg/catalog.php?action=list&id=1Е как 6е ги гепат бе,те да не ги пускат с по6тенски гълаби.Разгледай тоя сайт може да ти е полезен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gothic_fan

Аз на този сайт съм ходил още преди 1 година, точно те пък така режат, не е истина:D За стока с цена на сайта 100$ до мен ми излизаше 220$, е, няма как да се случи това просто! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Аз на този сайт съм ходил още преди 1 година, точно те пък така режат, не е истина:D За стока с цена на сайта 100$ до мен ми излизаше 220$, е, няма как да се случи това просто! ;)

Помни6 ли кво то4но си поръчвал,6тото по тва което те предлагат на 100$ вземат 20$ комисионна,другото остава да е доставката която за Бг е по разли4на.За 1-ни пружини изкат 100$ доставка до Европа ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gothic_fan

Ами то4но, искат майка си и баща си, 100$ ти стават 220$ до тук....Обирджии!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Ами то4но, искат майка си и баща си, 100$ ти стават 220$ до тук....Обирджии!

Пи4.....както и да го погледне6 пак пове4ето не6та идват по тънко отколкото ако ги поръча6 от Euro Ebay-a,няма6 голям избор.Гъзарията е скъпа !!! Аз от голям мерак си виках фарове от Еbay.uk и дойдоха със около 100 кинта по скъпи от колкото от USA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

www.webshop.bg Бягайте далече от там!Пълни нещастници и л@йн@ри.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Всичко квото съм поръчал пристига ама тва е в САЩ.За БГ също пристигат,но това зависи от фирмата от която поръчваш.E-Bay е само саит.Те не продават нищо.Други фирми и хора си плащат за да изложат стоката си там.Може би повечето от вас знаят,но нека ви дам един съвет:Гледайте КОЙ продава продукта!Ако е частно лице поемате голям риск защото ги има секви.Ще ви вземе парите и нищо няма да ви пратят като видят адреса,или ще ви пратят но ще ви вземат безбожна сума за Shipping!Същата работа е и като видите нещо супер евтино.То може да пристигне но ще ви вземат 10 пъти пове4е за доставката и така излиза дори по скапо.За това четете много внимателно! :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sashko

www.webshop.bg Бягайте далече от там!Пълни нещастници и л@йн@ри.

хаха парадоксе ние с тебе се опарихме вече а?пичове цаката е да поръчвате нещата от ebay дето има и интернешънъл шипинг и най-важното НЕ ГИ ЗАСТРАХОВАЙТЕ и бъдете сигурни че ви пращат и фактурите към тях иначе ще ви се стъжни тука на митницата :ph34r:айде със здраве

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...