Jump to content
ivolvar

ХОНДА

Recommended Posts

Здравеите колеги!Преди седмица ви помолих за вашето мнение относно избор на кола (http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=30365 ).След като пуснах същта тема във форума на германците и изказаните им мнения решех да се спра на Хонда Сивик.Не че БМВ са лоши автомобили но в този ценови клас(до 3500лв ) Сивик е най-добрия избор.Така,че ще ви помоля да ми дадете някакви съвети относно Сивиците.Това ще ми е 1вата кола така че няма никакв опит и не разбирам особено много.Бихте ли ми казали какво трябва да гледам(смисал къде са им ахелесовите пети на Хондичките ;) ).Да ме насочите към някои определен двигател ,година.Чувстаите се свободни да давате и други сувети на човек който си зима 1ва кола. ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако може админа да я премести в раздел Общи дискусии.плс ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми ако си състезател по душа ще търсиш мотор над 100 коня,ако не наи добре си вземи 1,5-16 кл-90 кс.хем икономична,хем бяга доволно.ламарините им горе доло са добре,но зависи ако е нов внос от къде е,ако е от австрия наи вероятно ще е тръгнала ръждата,по добре даи малко повече пари,но си вземи кола със здраво купе-мое мнение.обръщаи внимание на скоростите като караш,каретата пробваи в завои дали щракат,авееее кво да ти кажа,вси4ко се сменя и се прави,въпрос на късмет е покупката на кола на старо,тъи че прекръсти се и купуваи квото ти хареса и газ.късмет ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще подкрепя колегата като и аз ще те посъветвам да гледаш ламарините да са здрави. То принципно гледаш малко ръждица има , но когато се разровиш и става страшно. Гледай също колата да не е преживявала удар защото под китовете със сигурност ръждата вече яде. Така другото нещо, което ще те посъветвам е освен задължителната смяна на ремъци масла и тн. огледаи добре предницата. Ако след покупката установиш тропаня смени шарнирните болтове, може да не са заминали докраи ама те трудно се познават, обаче скъса ли се някои (Всъшност разглоби на 2) ако си в движение може да донесе неприятни последици. Струват по 35 лв бройката (оригинален го дават за толко пари) смени ги 4-те и си свиркаи. Това е от мен Успех ииии Поздрави ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега моя съвет е каквото ти хареса :thumbs: относно тенекиите на една 20годишна кола няма как да е перфектна гледай само да няма зверски удари ... и също така ако е двигател над 100к.с. гледай да е добре мотора по простата причина че един мотор Д15б2 който е 90к.с. реално можеш да си го купиш за 300-500лв целия ,но ако сивика ти е с мотор 120-130к.с. идеята за здрави тенекии остава на заден план ... предпочитам аз лично кола с изгнили вежди и перфектен мотор ,отколкото дроб в коша и здражи тенекии .... цената на един мотор от 120к.с. нагоре е от порядака на 800-1000лвтака че моя съвет е по-мощен напълно здрав мотор и купе без фрапантни удари с леки забележки !!!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Търси си автомобил с добро купе. Един двигател винаги може да се вземе и да се пусне в коша, но ако самото купе не става по-добре не си хаби нервите.Аз минах по тоз път ... едно купе за да го вкараш в ред / което е образно казано / 1000лв нема да ти стигнат до никъде. А и веднъж тръгне ли ръждата ... заеби. Или ако е мляна не ми е ясно , кой ще е тоя дето ще ти оправи геометрията на колата както трябва.Читав двигател винаги можеш да си намериш и да го смениш , но да сменяш купе ... няма как да стане. :thumbs:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колегите са казали по-важните неща, определено по-човешки ще ти легне да е здраво купето...ако не се лъжа има тема която е качена като важни "какво да гледаме при закупуването на кола" темата е повече от подробна, ако искаш виж там, ще се ориентираш най-добре.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...