slona 5 #1 Публикувано 28 Януари, 2009 интересува ме съвместими ли са воланите на 5-та и 6-та генерация сивик трябва ми за да си направя фланец - железен не от алуминии- Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CONEV 1 #2 Отговорено 28 Януари, 2009 (Редактирано) колега неса съвместими един колега си взема за 6г японка волан от 5г и нищо на 5г дупката е по малка от на 6г ! Редактирано 28 Януари, 2009 от CONEV Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CONEV 1 #3 Отговорено 28 Януари, 2009 (Редактирано) дори и с фланец маи няма как да стане!! Редактирано 28 Януари, 2009 от CONEV Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slona 5 #4 Отговорено 28 Януари, 2009 на мен ми трябва волан който да го срежа аз имам волан момо и искам да си направя тънък фланец не като китайските и затова питам защото сега се продават няколко волана но са за 5-та а за 6-та всечки искат някакви невъзможни суми и просто няма смисъл ако намеря евтин ще го взема но няма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове