kotata75 0 #1 Публикувано 27 Януари, 2009 Верно ли е 4е след нова година е забранена регистрацията на коли с десен волан? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inc0rrupt2000 0 #2 Отговорено 27 Януари, 2009 Аз незнам за такова нещо.......(съмнявам се) . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nastezatelq 24 #3 Отговорено 27 Януари, 2009 май още не е забранено ама мисля че се гласува вмомента ,но не съм сигурен напълно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #4 Отговорено 27 Януари, 2009 Може да има нещо такова. Напоследък повечето коли които виждам с дясна дирекция, си седят с Английските табели. Но не съм сигурен дали това е поводът... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kotata75 0 #5 Отговорено 27 Януари, 2009 До лятото дали 6те го приемат?Какво 6те стане с тези коли които ве4е са регестрирани 6те ги карат ли да обръщат волана? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nastezatelq 24 #6 Отговорено 27 Януари, 2009 според мен колата щом е регистрирана вече в България и е с десен волан няма как да те задължат да й обръщаш волана Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aksel 0 #7 Отговорено 27 Януари, 2009 Аз доколкото знам май месец ще влезне вав сила този закон.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kotata75 0 #8 Отговорено 27 Януари, 2009 сигурно ли е за май.тогава ли спират да ги регестрират? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове