Jump to content
vtech24

Малко информация за Сивик 6gen

Recommended Posts

Здравете, бъдещи колеги, надявам се ;) Ориентирал съм се към Хонда Сивик шеста генеряция мисля, че се води, този със широките фарове, хечбек или купе, от 97 до 2000 година мисля се произвежда. Просто карал съм фолксвагени, опели, фиат и ми писна да поправям, чувал съм много добри отзиви за японските автомобили, а този много ми допада..Харесах си 1.5 двигателя, ако е хечбек, той е В-тек, нали?ако ще е купе - 1.6 пак В-тек?въпросът ми е, как се държи колата, като шофьор на фиат съм свикнал на доста скърцания от купето, има ли нещо такова в хонда, предполагам, че няма, но да попитам, защото ми омръзна :lol: като здравина, как са, всмисъл налагало ли ви се е да правите някакви големи ремонти, прегрявания, окачването как е, издържа ли нашите красиви пътища ;) съответно частите скъпи ли са, защото така съм чувал..наистина, много бих бил благодарен за информацията, ползвах търсачката, но не намерих баш това, което ме интересуваБлагодаря ви предварително, Владимир :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЗдравейВсеки от нас- тук във форума ще ти каже самата истина- автомобилите Хонда имат много положителни качества, и много малко минуси (напр. не най- доброто обезшумяване на купето).На мен ми служи 6 генерация седан с 1,4 литров двигател/ 90 к.с.- доста пъргава кола, стабилна, удоволствие е да шофираш, и всичко това с около 7 литра/100 км смесен разход (през лятото) :)Ако желаеш, и зависи от къде си- предполагам, че никой от нас няма да ти откаже да направиш едно пробно кръгче с Хонделките :) Успех с избора и покупката на Хонда- няма да съжалявашПоздрави

Редактирано от JoroHondata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз имам такава хонда - 1.5 VTEC-E (икономичен VTEC) 114 к.с. хечбек. Като я взех нямаше никакви проблеми, но по нашите пътища започна да ми потропва купето, но това е понеже нито веднъж за една година не свалих нито корите нито си подредих багажника. Една изолация на вратите и подреден баганик и няма ядове. С двигателя - няма проблем. Ходова част - няма проблем. Електроника - няма проблем Двигателя не е изолиран на 6 ама е ок (по-добре е от на фиат :):worthy: ). Разход 7.0 - 7.5 градско в София през лятото. Зимата е около 8.0-9.0. Извънградско 4.5 - 6.0.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Напълно подкрепям мнението ,на колегата Мирослав Иванов.Изключително здрава и икономична кола,карам 1,5 икономичен в-тек.Ако си попълниш профила,предполагам никои няма да ти откаже едно кръгче.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря, колеги, още днес ще си попълня профила и някой път ще дойда на сбирка да поговорим допълнително :huh: Малко ми омръзна да виса по сервизите и да сменям неща, които просто няма логика да се чупят..Последната надежда ми е в Япония :o Поздрави и безаварийно :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Заповядай на : седмичната среща - http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=7355че е далече месечната - http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=12187А ХОНДА не е надежда - тя си е "силата на мечтите" , сбъднати наяве .... :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...