Jump to content
Dedovoto

Искам да си инсталирам

Recommended Posts

моля дайте съвети снимки предложения модели и кво ли не там захващане заваряване и т.н. кви амортесьорчета къде колко бар-а и т.н.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

GOOGLE каза : Лифтинг – газови амортисьори за преден капак, комплект Сивик, Дел Сол примерно :)http://209.85.129.132/search?q=cache:w2GSf...;cd=1&gl=bg

Редактирано от hondaracing

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

попитай в http://www.pmconsult-bg.com/ , мисля и че колегата nonamed може да ти помогне ;)

Благодаря за отзивите но мисля да си спретна проект4е !:) 200 лв някак си доста груби4ко изпълнение :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега най-евтиния начин според мен е - отиваш в една автоморга и си намираш 2 бр. амортесиьорчета от каквато кола си харесаш и си ги преправяш.Аз си намерих от алфа ромео, но не ми е останало време да го измисля, но ще го направя и ще пусна снимки.Потърси в гугъл на снимки има страшно много информация и снимки.Пробвай и в youtube.com и там има клипчета.Покажи някоя снимка като го направиш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега най-евтиния начин според мен е - отиваш в една автоморга и си намираш 2 бр. амортесиьорчета от каквато кола си харесаш и си ги преправяш.Аз си намерих от алфа ромео, но не ми е останало време да го измисля, но ще го направя и ще пусна снимки.Потърси в гугъл на снимки има страшно много информация и снимки.Пробвай и в youtube.com и там има клипчета.Покажи някоя снимка като го направиш.

Струва ми се , че амортесьорчетата от 3-та врата за Хечбек могат да свършат работа ! стискай палци ще го съгласувам с тенекеджията ми ... ! и ще дам светлина в тунела !: )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...