inc0rrupt2000 0 #1 Публикувано 27 Януари, 2009 Здравейте колеги, проблемът ми се състой в това, че като колата е на полусъединител се чува някво просвирване ,така става и при плавното потегляне ,другото което ми направи впечатление е , че не отцепва в едно положение ???? ОТ какво може да е това и дали мога да го натегна малко ????? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inc0rrupt2000 0 #2 Отговорено 27 Януари, 2009 Хайде колеги даите своите мнения за проблемчето .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #3 Отговорено 27 Януари, 2009 едва ли с натягане ще се оправи. с натягане може да промениш позицията на задействане на педала, и то фабрично вече е направено (ако някой разбирко не е пипал вече).свирене:- лагер?- диск без останало феродо?разглобяване/баене и купуване на парче, или директно нов комплект... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nastezatelq 24 #4 Отговорено 27 Януари, 2009 (Редактирано) амбриажен лагер Редактирано 27 Януари, 2009 от nastezatelq Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
enigma 78 #5 Отговорено 27 Януари, 2009 И моита го прави същото, така и така има проблем ,мисля да сменявам всичко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nastezatelq 24 #6 Отговорено 27 Януари, 2009 И моита го прави същото, така и така има проблем ,мисля да сменявам всичко това е най-доброто решение ама гледай частите да са оригинални Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aksel 0 #7 Отговорено 27 Януари, 2009 Лагера в котията,ако колата е на 200 хил...Директно сменяш коплект ако е на по-малко има компромисен вариянт.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #8 Отговорено 27 Януари, 2009 на мене 380 лв ми излезе комплект японси съединител+аксиален лагер.и моита на полусъединител стържеше и свиреше и като я отворихме-лагера блокирал и се вкопал в притискателния диск Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове