Jump to content
CONEV

колектори 4-2-1

Recommended Posts

4-2-1 сток с термо лента цена 150лв знам че е висока 0883 34 54 54 цветан

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Все пак от кой модел са ? ?

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

4-2-1 сток оригинални чугунени не са ибеиски!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:D Това е ясно :rolleyes: Имах предвид от какъв двигател са ? Като означение ... Защото не виждам къде е ламбда сондата Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

д16а9 няма сонда брат но имам и от д16з6

Редактирано от CONEV

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

този от Д16З6 го препоръчвам на всички с икономика :rolleyes: Двигателя почва да мърка - звука на стар дизел изчезва почти на 100 % . Чува се съвсем леко и то само при студен двигател :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

този от Д16З6 го препоръчвам на всички с икономика :D Двигателя почва да мърка - звука на стар дизел изчезва почти на 100 % . Чува се съвсем леко и то само при студен двигател ;)

Глупав въпрос...но все пак да го зададем :rolleyes: Разлика във вървенето ще се осети ли?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

при мен специално се осети смисъл преди имах д16з5 и си сложих колектори от д16а9 и колата някак си се отпуши с това 4-2-1 макар и стокови !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинявай колега, нищо лично обаче, ако ми омоташ така колектора ще трябва ти да ми платиш :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинявай колега, нищо лично обаче, ако ми омоташ така колектора ще трябва ти да ми платиш :rolleyes:

нищо лично така съм искал така съм си го направил като не ти харесва недеи да спамиш пемата няма значение че си модератор !!! !! Редактирано от CONEV

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

леко се опуши колата , НО аз не си смених тръбите към гърнето. Все още съм с оригиналните тръби на 38 мм , ако се сменят вече разликата ще е доста по-голяма :lol: Та дори и разлика да няма във вървенето си заслужава да се смени заради дразнещото тракане :P Разлика в горежа НЯМА !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За всички Купува/Продава форуми:Коментирането на обявите е нежелателно, освен когато става дума за предпазване на другите потребители от недобросъвестен продавач.

Бъди любезен и разкажи подробно какво включва услугата :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега МОДЕРАТОР коя от стоките ми е некачествена това че на теб не ти харесва как съм си обвил колектора или продавам нещо което съм обявил пък то не е такова ли с този изръс си може да си загубя НИКА но няма да съжалям защото ти кретенче ми прецака темата я кат си толкова нахасън ела да ми наpравиш др колектор че нещо немога да го направя апък до ся съм продал много неща я питаи на кои съм продал нещо некачествено или нещо което не е могло да му свърши работа и съм подарявал даже и ще ти дам малък пример ти по този начин ме наричаш ИЗМАМНИК!! На японската среща във Варна оня ден се захванъх с един колега да събираме пари за дарение и според теб сигурно няма да ги даря ми ще си ги пребера за ЕДНА година и половина съм стигнал до тука с под а ти ся ме критикуваш с две думи гледаи си работата JOHNYBOY!!!!!

Редактирано от CONEV

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ехееее, какво стана тука ? CONEV, колегата johnyboy е кушия :lol: Просто го е написал за бъзика , не го приемай толкова лично :P

Айде да не съм съвсем в ОFff:КОЛЕГИТЕ С ИКОНОМИКИ ДА НЕ СЕ ОСЛУШВАТ АМИ ДА ПОВЛИЧАТ КОЛЕКТОРА ОТ D16Z6 ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

вече няма смисъл едното момче което бе запазило колектора се отказа няма да споменавам имена но благодаря на ``johnyboy за това че ми помага да си продам нещата``

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я па как се пали :P Да беше си направил труда да го омотаеш както трябва, изобщо нямаше да се обаждам. Ръждив колектор за 30-40лв. и термолента (ако е такава, защото непоиска да кажеш) за 10-15лв. и ... Извинявай ако не ти допада мойто мнение. Продавай каквото искаш, за колкото искаш. Нито съм ти заключил темата, нито ще предприемам някакви мерки. Просто ми се видя странно във фен клуб да се пробутват подобни ... , и си изказах мнението :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако ми намериш ръждясъл колектор 4-2-1 сток за 30-40 лева ще го лапна веднага а и за лентата несъм я купил за 10-15лв ми за 40лв самоче явно ти си по наясно с моита банкова сметка и гледаш разхода!!И ти благодаря!! Направо ми изтрии темата ЩЕ СИ ЗАПАЗЯ РЪЖДЯСЪЛИЯ КОЛЕКТОР ЗА 30лв и ТЕРМО ЛЕНТАТА ЗА 10лв

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

нека някои да заключи темата!!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И съм продавал и подарявал и омотавал ... Когато нещо е направено като хората и с любов, цената е неопределима. Не се сърди, казах ти, ако бяха омотани както трябва, щях да те защитя ако някой друг беше изкоментирал цената. Докажи че си такъв какъвто твърдиш и го оправи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...