Jump to content
Naz

Конверсия на предница сивик 96-98 в 99-00

Recommended Posts

Отварям тази тема чисто хипотетично, тъй като нямам автомобил в момента, но от доста време мисля и чета как се прави конверсия на сивик 96-98 (преди фейслифта) във 99-00 (след фейслифт). За сега цялата тема ще се развие изцяло хипотетично, защото няма върху какво да работя, но ми е интересено хората които са запознати или имат идеи как да стане да изглежда професионално. Както и колко би излезнало като цена. Аз главно се глася за купе, тъй като такива след фейслифта са много редки и доста скъпи. Първото нещо което трябва са: 1. предни калници за сивик 99-002. преден капак за сивик 99-003. предна броня за сивик 99-004. решетка за сивик 99-005. фарове за сивик 99-00Второто нещото което трябва е да се разглоби цялата предница на сивика от вратите напред. И тук идва трудната част. Четох из нета доста, намерих мнения на хора които сменят гредите отпред, режат, правят, струват, все неща които аз лично на здрава кола не бих направил. Попаднах на следната тема: http://www.civicland.com/forum/v-squad-onl...conversion.htmlЧестно казано препрочетох го няколко пъти, но малко се обърках и потърсих още. Така и попаднах на следната тема: http://www.jdmuniverse.com/forums/how-tos-...conversion.htmlМного добре решено, лесно и сравнително бързо за правене. Аз само малко се обърках как точно е направен разреза, коя част е отстранена и къде после се захваща бронята? После почетох още малко из нета и изникнаха мнения, че трябва и съпорта на радиатора да се смени или среже. От там възникна и този въпрос - ще влезнат ли фаровете, и как ще се закрепят, защото след фейслифта фаровете са по-широки а решетката по-тясна. Моля всеки който има градивни мнения или опит да сподели.

Редактирано от Animal

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трябва да се смени и съпорта на радиатора(т.е. цялата очиларка),със сигурност.Другото е лесно-само накичваш. :hondarulez::rolleyes::rolleyes:

Редактирано от weapon R

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А радиатора, климатик и всичко закачено на очиларката пасват ли си от 96-98 лсед смяната или трябва и те да са от 99-00 сивика?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега тази гимнастика отива към 1000лв. според мойте изчисления струва ли си да дадеш толкова пари на тези трудни времена само за да имаш по новия фейс :rolleyes: според мен НЕ!!! Но Хонда маняците са неуморими и непредвидими ;) П.П. Иначе е е добър замисъла, поздрави

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...