Jump to content
Essential

Някой карал ли е с джанти 7,5j Et35 на Сивик 5та

Recommended Posts

Здравейте колеги, иксам да ви попитам понеже имам едни джанти 16" 7.5J ET 35.Някой карал ли е с такъв размер (7.5й ЕТ35) на Сивик 5та генерация и ако е ползвал спортно окачване имал ли е проблеми гумите опирали ли са някъде. Понеже имам жълто кони с червени пружини, а джантите ми си ми харесват но като гледам са точно на нивото на калника не се подават навън но и не са много навътре и се притеснявам дали няма да опре ако сваля колата? Надявам се някой да има опит и да сподели как са стояли нещата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Карал съм с 7,5J, но са 15-ки, проблем нямаше. Сега съм с 14-ки и пак предните гуми се крият около 2см в калниците. Зависи от окачването според мен. :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Карал съм с 7,5J, но са 15-ки, проблем нямаше. Сега съм с 14-ки и пак предните гуми се крият около 2см в калниците. Зависи от окачването според мен. :hondarulez:

Ами колега гумите са ми 205/45/16 то дали ще са 15ки или 16ки диаметъра на гумата би трябвало да е почти еднакъв. Това което ме притеснява е, че като погледна острани колата гумата не се подава извън калника, но като погледна леко под ъгъл гумата не е навътре в калника а може би на нивото на външния ръб на калника, при теб така ли беше(това е със сток окачването). Седи ми едно жълто Кони със червени понижаващи пружини, това ще е спортното окачване но ме притеснява така както са ми предните гуми точно на нивото на калника като се смъкне колата дали няма да опрат гумите и дали ще може да завият колелата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз карам купе 5-та генерация със жълто кони и от опит знам 4е 15-ки 7j опират в задните калници.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest White`DeviL

Карах хеч (този от аватара ми) с червени пружини с гуми 205/45 на джанта 16'' 7.5J ЕТ35 отпред нямах проблем но отзад се наложи да изнеса веждите с около 2 см.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

няма да опрат гаранция при това ЕТ - най много в някой дупка или завой леко да изтържат

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз карам със 7.5 j но гумите ми са 195/55/15 и никъде не опира но 205 мисля че ще ти опира

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мойте опираха във веждите отзад само когато сме повече хора и мина през дупка. 16"7,5jet35 гуми 215\40\16

Публикувано изображение Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...