Jump to content
Guest Demon

Nissan Skyline в София

Recommended Posts

Guest Demon

Колеги, ето ги снимките на Nissan Skyline от Божурище за които споменах на срещата. Наистина много красив автомобил, за сега изглежда и най-бързия на Божурище.Снимките са в 1024x768, за това съм ги сложил като линкове: Nissan Skyline Picture - 01Nissan Skyline Picture - 02Nissan Skyline Picture - 03Nissan Skyline Picture - 04Nissan Skyline Picture - 05Nissan Skyline Picture - 06Nissan Skyline Picture - 07Nissan Skyline Picture - 08 :music:

Редактирано от Demon

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

не е човешка тази машина, всеки път като я видя долната ми челюст пада :tease: надявам се скоро да се намери някой щур хондаджия, който да може със самочувствие да се изправи срещу това животно :beer: от все сърце го пожелавам на всеки манияк :music:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CityNight

С две едуми кола за пари :tease:Вкарани са бая левчета в нея но според мене си заслужава сяка стотинка,а това че сме хондаджий във форум на хонда не значи че не можем да отдадем дължимото на човек който се е постарал и притежава един от най-бързите автомобили в България,на мене лично много ми харесва колата,евала:music:Никой не казва че няма хонди които да са му на нивото и сами сме се убеждавали в това със CIVIC Tsi или софииския NSX,който често вече виждаме,не е етично обаче да си седиме и да си злобееме,при положение че колата хем е красавица хем бегачка :beer:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Harvester_of_Sorrow

Такаааа абе зависи какво му е правено на този МНООООГООООО красив автомобил:music: Но мисля, че оригиналния двигател е 276bhp/6800rpm!!! Тази машина може да се развие до около 1000bhp със съответните джаджи:tease: Ако искате да пповерите за разни модификаций на на този "МУТАНТ" погледнете в www.supercars.net!!! :beer::fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Concerto

колата е много добра :music:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PoweRG

Просто нямам думи! Това е уникална кола! Пожелавам на всеки да изпита удоволствието от управлението на автомобил от този клас!А да и благодаря за снимките!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GReddy

Наистина това е един прекрасен автомобил и честно казано на мене ми е мечта да направя едно кръгче с такова животно.Другото което искам да видя е един от ХОНДА ФЕН КЛУБ-а да се нареди до него на старта и да докаже силата на HONDA.Пожелавам на всички ви да карате ХОНДА от класа на SKYLINE. :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Harvester_of_Sorrow

Добре де хора някой няма ли данни за тва ЖИВОТНО??? Искам да разбера какво му е правено и до каква мощност е стигнал:D Това направо кърти мивки:dry: Като гледам е с арабската регистрация а тия там са направо манияци на тема тунинг:unsure: Чувал съм за Skylineс две нискооборотни вискодебитни турбини Raggai и достига до около 650-700 к.с.:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Доколкото разбрах, е с дубайска регистрация, защото било поръчано единична бройка от някакъв местен чаршафоглавец и затова е с ляв волан. Иначе скайлайн gtr се правел само в Япония и съответно само с десен. Колкото до конете, някой спомена 700, но го приемам по-скоро за слух, така че не знам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Колкото до конете, някой спомена 700, но го приемам по-скоро за слух, така че не знам.

Толко е, измерили са го на диното в проспийд.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

Колкото до конете, някой спомена 700, но го приемам по-скоро за слух, така че не знам.

доказателства ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 100NX Golf Destroyer

Мда, дълго ще го помня този 24 Юли 2005 год. Тогава за първи път видях на живо и се докоснах до това, което за мен е Dream Car - истински Nissan Skyline GTR V-Spec. Колата наистина е невероятна, добре поддържан и изпипан расов екземпляр. Много красива, много изчистена (екстериор и интериор), без шарении и цигании, .... а това, което се намира под предния капак може да предизвика само... :wub::):wub::):heart: RB26DETT (6 цилиндров in-line, 24 клапана, DOHC, twin turbo)Ето и подробности за модификациите на точно този Skyline ("copy/paste" на публликуваното от бат Гого):Stock heads Stock bottom end Tomei 260 camshafts IN/EX Tomei ajustible sprokets Tomei fuel pump and 700cc injectors Tomei metal gasket kit Greddy T517Z twin turbo Greddy fuel rail Greddy 3 row intercooler kit Greddy(GREX) oil cooler kit Greddy piping kit Greddy Airinx mushroom filter kit Greddy TR EVOIII exhaust system Greddy turbo timer Greddy timing belt Greddy clear timing cover Blitz boost controler Blitz blow off valve type R Nismo oil pump Nismo twin plate clutch Apex’i Power FC ECU Apex’i brake rotors EBC brake pads NGK iridium spark plugs D2 coilover suspension Ето малко снимки и от мен:http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=...&PhotoId=633234

Редактирано от 100NX Golf Destroyer

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 100NX Golf Destroyer

доказателства ?

Nissan-а наистина е бил на Dyno-то в Prospeed.

Публикувано изображение

Измерената мощност е ~ 700 hp.

Тома неверни! :wub::wub::heart:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Nissan-а наистина е бил на Dyno-то в Prospeed. Измерената мощност е ~ 700 hp. ..............

Знам, нали бях там тогава, нали и снимките са пред гаража на ProSpeed дето съм направил, то се вижда, който иска да не вярва :heart:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

До колкото знам диното не е могло да го премери точно щото много мощно се оказало добичето, но сепредполага, че е около 700коня.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 8100rpm

евала личи си че хората се ориентират към японските автомобили преди 1-2г. нямаше лансери и импрези а са постояно ги виждам честито на собственика пс. ще се искефя да вида някои дебел нсх да застане до него нещо от сорта 500кс. :beer:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest crx-fan

Прав е Демона! Кончетата на тоя звер са доста! Вчера Васил Величков ми изнесе поредната лекция в Проспиид и стана дума и за Скайлайна.Кончетата са били около 700 и отгоро ама вече ще са повече! Чакат некакви чаркове и .....май 800 и .... незнам колко отгоре!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Чакат некакви чаркове и .....май 800 и .... незнам колко отгоре!

:hondarulez::lol: Дано да го направят за състезанието, ще стане много интересно, а ти Васко се донеси на срещата да се видиме най-после ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...