Jump to content
Guest dones

Problem pri studeno palene.

Recommended Posts

Guest dones

Когато мотора е студен при първото завъртане въртя 5-6секунди не може да запали ,а след второто завъртане пали моментално . Даите съвет.`

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

и на мен нещо ми се случва напоследък... аз се си мисля, че е щото съм винаги на почти празен резервоар... но дали има нещо вярно в тази теория незнам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

И при мен го има това, но НЕ пове4е от 2-3сек. ако тогава или по-рано спра и я завъртя пак, пали от половин оборот..... странна работа. Аз обаче си мисля че това е софтуер и неможем да направим много... за сега....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

и на мен нещо ми се случва напоследък... аз се си мисля, че е щото съм винаги на почти празен резервоар... но дали има нещо вярно в тази теория незнам

Забравих да кажа, че преди не го правеше...напоследък става...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOGIE

ако е акорд CB, а предполагам че е, те всички са си така.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GReddy

И CRX го прави,както и CIVIC

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Най-вероятно наистина е някакъв ел.проблем , при Телевизорчето ми , което е карбуратор няма такъв проблем :thumbs1: Зависи кога ще напомпя газта :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nikicar

Тино дай адрес на който да ти пусна едни дискове и ремък пиши на имейла .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Ами аз сипах бензин догоре... и ве4е не ми го прави :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

CRX D16А9 и той трудно пали от първия път. а дори и съвсем леко да врътна първия път, от втория път пали от четвърт, дори и в големите студове!между другото от както смених ремъка, почна да пали и от първия път, не знам да не би зацепването да е различно ...с 2 думи, нормално е, софтуерен проблем

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet

Винаги ми го прави -когато е почти празен резервоара -някой път на третия опит запалва,а ако има и за 15 лева - пали добре.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest KIKO_HONDA

при мен винаги бензина е догоре и пак го прави същия номер а колата я карам 5-та година вече

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dobromirski

И при мен е така. Само че съм забелязъл друго .......Ако първият път дам контакт, изчакам 5 сек. и тогава завъртя, пали без проблем :P И вече така правя, че иначе съседа с голфа се подсмихва :newbie:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest raldo

Преди имах подобен проблем ,но смених кабелите за свещи и всичко е "ток" :newbie: .Рядко ми се случва да остана с почти празен резервоар,та не мога да коментирам за паленето при такива условия.Но преди седмица пробвах една Хонда като моята,но на газ и правеше същото.P.S.Знам ,че сигурно е от настройки,но окончателно ме разубеди да слагам газ,на Honda-та ми.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...