Jump to content
meto'o

Продава се Blaupunkt

Recommended Posts

Здравеите колеги прадавам си басс-чето щото са нямам пари за усилвател а така няма и смисъл. По рано бях питал тук за размери на кутия та се получи следното: Blaupunkt GTw 1000 събуфър 600W Купен преди около месц не е работил само веднъж го пуснах да видя свири ли и направо прави лудница, но с усилвател. Така кутията я направих аз изградена е от ПДЧ (1.8мм дебелина ) между всички зглобки съм сложил силикон за максимална плътност. Вътрешната част на касата (всички стени) е облепена с вата (1.2мм дебелина) Направена е по схема 47 литра. Басс рефлектора е с изходен отвор 75мм и дълбочина 115мм. Има си и щипка за лесно свързване. Снабдил кастата с филтър за ниски честоти. Всичко е ново Blaupunkt-a e с гаранция 1 година още 11 месеца филтърчето няма гаранция. Така цената на Басс-а с касата и филтъра е 135 левчета без филтъра 120 български пари. Бе направо връзваш 2 кабела и БУМ БУМ :D Поздрави Снимки тук -> http://www.album.bg/zeetz/images/10659097/Нова цена: 110 лв Басс+Каса филтъра го няма

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...