Jump to content
stanislav_stz

Няколко въпроса

Recommended Posts

Здравейте! Предполагам някои от въпросите ми ще се повтарят, но след като не открих такава главна тема, която да задоволява любопитството ми, реших че и не само на мен може да бъде полезна. За да улесня въпросите си, да приемем, че "А" е колата с дясна дирекция, съответно "В" с нормална (за нас). Имам следните въпроси:

 

1. При покупка на кола А, кое точно от нея не става за трансплантация в същият модел кола В?

2. Сигурно ли е, че при евентуален swap от А всичко нужно (полуоски, скоростна, климатик, захващане и т.н.) ще влезе в кола В?

3. Ако желая да променя дирекцията на кола А, какво представлява горе-долу процедурата и къде може да се извърши най-сигурно?

 

Малко излизам от раздела, като питам и за място/човек/сервиз който да е компетентен в извършването на смяна на дирекция (чувал съм че е възможно), но не желая да пускам нова тема, само за този въпрос. Поздрави!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Леле леле! Явно някой ме е изпреварил с темата ТУК. Извинявам се за което! Просто преди 2 дена търсих из форума, а темата на колегата е от снощи. Все пак, ако някой може да ми отговори за двигателя, ако не ще потърся инфо някакси. Ако трябва, изтрийте ми темата. Още веднъж извинявам се! :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Леле леле! Явно някой ме е изпреварил с темата ТУК. Извинявам се за което! Просто преди 2 дена търсих из форума, а темата на колегата е от снощи. Все пак, ако някой може да ми отговори за двигателя, ако не ще потърся инфо някакси. Ако трябва, изтрийте ми темата. Още веднъж извинявам се! :fun:

:fun:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...