stanislav_stz 8 #1 Публикувано 24 Януари, 2009 Здравейте! Предполагам някои от въпросите ми ще се повтарят, но след като не открих такава главна тема, която да задоволява любопитството ми, реших че и не само на мен може да бъде полезна. За да улесня въпросите си, да приемем, че "А" е колата с дясна дирекция, съответно "В" с нормална (за нас). Имам следните въпроси: 1. При покупка на кола А, кое точно от нея не става за трансплантация в същият модел кола В? 2. Сигурно ли е, че при евентуален swap от А всичко нужно (полуоски, скоростна, климатик, захващане и т.н.) ще влезе в кола В? 3. Ако желая да променя дирекцията на кола А, какво представлява горе-долу процедурата и къде може да се извърши най-сигурно? Малко излизам от раздела, като питам и за място/човек/сервиз който да е компетентен в извършването на смяна на дирекция (чувал съм че е възможно), но не желая да пускам нова тема, само за този въпрос. Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanislav_stz 8 #2 Отговорено 24 Януари, 2009 Леле леле! Явно някой ме е изпреварил с темата ТУК. Извинявам се за което! Просто преди 2 дена търсих из форума, а темата на колегата е от снощи. Все пак, ако някой може да ми отговори за двигателя, ако не ще потърся инфо някакси. Ако трябва, изтрийте ми темата. Още веднъж извинявам се! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanislav_stz 8 #3 Отговорено 26 Януари, 2009 Леле леле! Явно някой ме е изпреварил с темата ТУК. Извинявам се за което! Просто преди 2 дена търсих из форума, а темата на колегата е от снощи. Все пак, ако някой може да ми отговори за двигателя, ако не ще потърся инфо някакси. Ако трябва, изтрийте ми темата. Още веднъж извинявам се! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове