Barito 3 #1 Публикувано 23 Януари, 2009 Свалено табло на уредите за да сменя лампите с диодчета.При поставяне несветят при завартане на лампичката (+ ) пак без резултат.Има ли значение самата подредна на лампчките,на таблото защото има и други места на които мога да ги поставя? Благодаря . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #2 Отговорено 23 Януари, 2009 сложил ли си резистори? Реално всяка свети сама за себе си, така че подредбата няма значение. само полярността Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gabara 8 #3 Отговорено 23 Януари, 2009 При диодите има значение плиуса и инуса.Ами пробваи различни варианти все ще светнат.Аз сам слагал но не светят добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gabara 8 #4 Отговорено 23 Януари, 2009 ако са на 12v не им трябват резистори Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Barito 3 #5 Отговорено 23 Януари, 2009 При диодите има значение плиуса и инуса.Ами пробваи различни варианти все ще светнат.Аз сам слагал но не светят добре.ако надраскам главичката с шкурка дали ще свети по добре колеги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #6 Отговорено 23 Януари, 2009 не. има специални широкоъгълни диоди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didosh 4 #7 Отговорено 23 Януари, 2009 А има и готови за табло диоди те светят прилично.Провери в някои магазин за аксесоари занеси старата крушка и попитаи за диодни лампички за табло мисля че ще е наи добрия вариант успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове