unnamed 0 #1 Публикувано 23 Януари, 2009 (Редактирано) Някой може ли да ми обясни как се сваля предната броня и стоповете (d14a3).Незнаех къде да пусна темата затова я пуснах тук. Редактирано 23 Януари, 2009 от unnamed Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #2 Отговорено 23 Януари, 2009 за да свалиш стоповете трябва да отвориш капачетата, който се намират в багажника (зад самите стопове) и да развиеш 4 гайки - 2 горе и 2 долу. много лесен е демонтажа. по-лесно ще ти е ако първо свалиш снопчетата с крушките (но си сложи по една лепенка коя крушка за какво ти е, за да ти е лесно после като слагаш новите стопове коя къде да вкараш). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
unnamed 0 #3 Отговорено 23 Януари, 2009 мерси за отговора колега,остана да разбера как да смъкна бронята. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #4 Отговорено 23 Януари, 2009 ами за бронята не съм сигурен обаче май първо трябва да свалиш малката решетка, подкалниците на местата където се свързват с бронята ги откачи и пробвай, ако има още някъде ще си проличи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #5 Отговорено 23 Януари, 2009 за предната броня. Сваляш 7те щипки около маската. 5 са на нея и 2 на бронята. Отвиваш 2те рапидки на калниците. Гледаш под колата има 2 болта 10или 12мм бяха. Отвиваш и тях и дърпаш бронята. около 5 мин работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
unnamed 0 #6 Отговорено 24 Януари, 2009 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #7 Отговорено 25 Януари, 2009 в тази тема има показано как да си свалиш предната броня. колата е след фейс лифт-а, но мисля че и за преди него е по същия начинhttp://www.hondacivicforum.com/forum/showthread.php?t=61880 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове