Jump to content
LAMER

За спирачките!

Recommended Posts

Историята е следната. Нова година - нова кола (сивик, хеч, японка, 6-то). Купувам си я аз, прибирам си се и се започва човъркане по колатаа. Отварям казанчето за спирачна течност, абе нещо много гъста ми се струва тази течност. Викам, чакай да подуша - познайте какво подуших - МАСЛО, не спирачна течност, а ш***но масло :punk:;);) . Казанчето беше на 70-80% пълно с масло. За моя голяма радост, двете течности не се месят и гомното стоеше най-отгоре. Човекът, направил, тази глупост, сигурно е чувал лафа 'спирачно масло' и е решил, че и м10д, ще свърши работа. Как да е, оправих го. Но, това не е всичко, колеги. Карам си колата аз и ми се струва, СТРАШНО нестабилна, задницата в завой(все пак заснежено беше). Викам си, бе т'ва е Хонда, не може да е нестабилна, сигурно е от гумите( мишелинки, пилот, алпин - старички, но с грайфер). И в един прекрасен момент, съвсем случайно, забелязвам, че стрелките на гумите сочат НАЗАД. Викам си, сигурно се бъркам нещо, за посоката на въртене. Поглеждам предните - сочат напред, на стария на аудито - напред, на комшията - напред. Мам* ** с****, като се сетя с колко я карах и че гумите са се въртяли наобратно, направо се благодаря на бога, че съм жив! Бившият собственик е или пълен безхаберник, или се е опитвал да ме пречука. И най-интересното, колата я е карала и БРЕМЕННАТА му жена! Чудя се какво още ще намеря. Та моят съвет е, като си купите кола, прегледайте основно всичко, ама всичко, което е възможно, за да сте сигурни, че и при вас няма някоя "изненада"! Приятен ден ви желая.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

направо си късметлия то направо като по вода си минал без инцидент!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може това да му е била първата кола със зимни гуми и да не е бил наясно, че те имат посока на въртене.Моят зет направи същата грешка, понеже в щатите "зимна гума" в тропически щат е нещо непознато. Да не говорим, че от България е излезнал отдавна, когато тук също понятието зимна гума просто не съществуваше. Взе 4 джанти с 4 зимни гумички и ги насвятка както му дойде ;) Добре, че го видях 15 мин след монтажа, за да му кажа грешката.А за спирачното "масло"... :) Не съм чувал така да се нарича спирачната течност ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега вероятността да е искал EX-собственикът да те пребие е малка. Просто човека е от тия дето единственото нещо което знаят за своята кола е че има 3 педала и волан. Тва да си смени гума :) Ужас . Тва е според мен Поздрави.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...