Jump to content
Guest greenwather

имам питане

Recommended Posts

Guest greenwather

добър ли е или? :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO
Отговорено (Редактирано)

Старата ми Хонда Сивик 4г беше с такъв мотор.Малко ми се струваше муден след старият ми CRX(D16A8),но след такъв автомобил всичко ти се струва мудно.Иначе те съветвам да се мяташ,доста е икономичен а рядко се срещат Сивици с този двигател(ако става въпрос за закупуване на кола)

Редактирано от MIYAMOTO

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

ами колата е на мой познат мераклия ама се налага да я продаде по спешност иначе е със спортен филтър и в момента е 120 коняседан е с пълен ел.пакет

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

ми тя разликата между D16A8 И d16a6 e 1 kon bre

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

ми тя разликата между D16A8 И d16a6 e 1 kon bre

Ама май не е...D16A8-124коня,D16A6-108коняЕдин двигател е с два разпределителни вала а другия не.а и поставен на по-лекият CRX 2г мисля че се чувстваше доста голяма разлика :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

d16z5 e 124 коня а не D16A8

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

добър ли е или? :rolleyes:

Хубав мотор, много зависи какво очакваш от него иначе :) Ако искаш един стъбилена градски двигател, динамичен и в същото време не удрящ много джоба с голям разход на гориво, не е лош никак. Ако искаш спортен автомобил за гонки, дори и тунинг, разгледай по-добре богатата гама от двигатели на 4-а и 5-а генерация и си прецени.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

D16Z5 - 124 коняD16A8 - 122 :) Зависи от парите, но щом става дума за Сивик 4-а ген. СЕДАН с D16A6 (ED4-ка демек), предполагам и че е с доста екстри за модела като пълен ел. пакет (стъкла, огледала, шибидах), хидравлика на волана и прочие благини. Не че екстрите правят автомобила, но при Сивик Седан с този мотор (ED4) от тези години, толкова екстри трудно би намерил в еквивалента Хечбек версия, каму ли в някой от еквивалентния клас европейско кошле .Мисълта ми е че е готина кола :rolleyes: Ако е изгодна като пари и е запазена - меткай се, няма да съжаляваш :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Виж ся и двата мотора са по 124коня(или поне така ги пишат).Старият ми CRX беше с D16A8 сегашният ми е с D16Z5 и като стане въпрос за CRX 2gen със сигурност знам малко повече от теб :rolleyes: така че...искаше мнение и аз ти го дадох моля те не коментирай преди да си компетентен по въпроса.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Имаше преди време една тема за разликите между a8, a9 и z5, потърсете я, мен сега ме мързи. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...