inc0rrupt2000 0 #1 Публикувано 22 Януари, 2009 Здравейте, искам да Ви питам знаете ли нещо за тенекиджията които се намира точно на кръговото на сточна гара(не прикава мн добре БГ гаража му е един жълт. Лепи брони,боядисва и изправя ....... Някакви отзвуци или препоръки каде да си залепя бронята и да си изправя калника ?????? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inc0rrupt2000 0 #2 Отговорено 22 Януари, 2009 Хайде колеги споделете впечатленията си от мойсторите ...... Препоръки ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
m.g. 65 #3 Отговорено 23 Януари, 2009 Хайде колеги споделете впечатленията си от мойсторите ...... Препоръки ???Мога да ти препоръчам Коце в кв. Хаджи Димитър .... останах много доволен!Намира се на ул. Родина 12Ако искаш ми пиши да ти дам телефона му.Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inc0rrupt2000 0 #4 Отговорено 23 Януари, 2009 Значи трябва ми за калник и преден капак (изправяне) + лепене на броня ...... дай координати тел.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
m.g. 65 #5 Отговорено 23 Януари, 2009 адреса е както казах:ж.к. Хаджи Димитър, ул. Родина 12 (къщата до големия бор) 0888713083 - КоцеНа мен ми изправи калника и останах много доволен... дори и боята ми уцели (което не вярвах че ще се случи).Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inc0rrupt2000 0 #6 Отговорено 23 Януари, 2009 Колега мерси за информацията, искам само да отбеляжа ,че този на кръговото на сточна гара НЕ СТАВА и искам мн пари за нищо работа ?????? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове