Jump to content
TANKISTA

Хонда календари Пловдив

Recommended Posts

Значи скъпи колеги, чаках достатъчно поръчалите календари да дойдат да си ги вземат, на дошлите честито, че значи останаха 5 календара и който има желание може да дойде да си вземе.за тези които незнаят календара изглежда такаей го де е- работя в оръжеен магазин Берета - това е на Кирил и Методий - за който не знае каде е ,това е павираната уличка набаир точно преди юг енерго вляво, като идвате от джумаята. магазина е от дясната страна почти в началото на улицата, ако решите заповядайте да си вземете календари, аз съм до 18:30 наработа през седмицата, а събота до 15:30.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

майнички, не се излагайте!!! Набута се Танкиста, ентусиасти бол имаше, а сега - ядец!!!Изгладувайте си 8-те левчета и си дайте ма момчето паричките, още повече че календарите са страхотни...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Майната, мерси за подкрепата...да ми е жива и здрава жената, че ме изтрая 1 седмица да и вися на главата да я юркам докато правеше колажа...повече няма да и го причинявам, и без това и е писнало от темата коли и най вече хонди :):D ще уча форошопа да не я занимавам повече, а аз вече знам кои са сериозните момчета от пловдив. А другата неделя ще има ли среща, дано ми скалъпят колата дотогава.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Майната, мерси за подкрепата...да ми е жива и здрава жената, че ме изтрая 1 седмица да и вися на главата да я юркам докато правеше колажа...повече няма да и го причинявам, и без това и е писнало от темата коли и най вече хонди :D;) ще уча форошопа да не я занимавам повече, а аз вече знам кои са сериозните момчета от пловдив. А другата неделя ще има ли среща, дано ми скалъпят колата дотогава.

Амиии, ти щеше да се обаждаш доколко си спомням.. :) Дрънни за кафенце и ще взема едно календарче за спомен от форума.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
;) Взех си календара. Сега ще броя дните до юни месец. Видях си и зодията ;) на края на годината ;) Запознах се с Танкиста. Пихме кафе. Надух му главата :P И приканвам тези, които още не са си купили календар - да го направят.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

кафето беше приятно, човек научава нови и интересни неща като има човек с опит насреща си. :) а за календарите айде, че само 4 останаха...побързайте :):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разбира се, че ще има среща следващата неделя - 01.02.09г (само ден преди празника :) ) :) Щеше да пускаш линк, от който да си изтеглиме и направиме календари - плакати? Аз още държа и на тях.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

оооо извинявай, съвсем бях забравил...аз бях пробвал на няколко места да го кача обаче никъде не ми излизаше после в пълна резолюция. Майната ако искаш дай ми е-маила си да ти пратя фаила и ако знаеш къде, да го качиш :) Току що замина още един календар, доколкото разбрах поръчка за Софето :):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

метни го на Ал Капоне, той веднъж вече предложи да свърши работа, аз не съм много добър с компира и ще оплескам начинанието по-скоро

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хайдееее, не останаха...2 самотни календара стоят на задната ми седалка :lol::P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

дано да не ви ставам досаден вече. Тази среща зажалост я пропуснах поради лични семейни причини, но както и да е, че въпроса ми е, че все още 2 календара си ги развозвам насам-натам...декември месец на срещата много бяха мераклиите, после при поръчването сума ти народ си напоръча календари и после на някой явно им умря мерака и сега вече месец още има останали... не, че ми пука че съм се набутал с някой лев, с 16 лв по-малко няма да фалирам, чакам още малко и после ще ги подаря на някой приятел фен на марката.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...