Jump to content
Guest bayloff

Сервиз за първоначален преглед

Recommended Posts

Guest bayloff

Здравейте пичове, Решил съм да си купувам кола, и определено мога да кажа, че Хонда Сивик ми е легнала на сърцето. Напоследък като гледам други коли и ми се струват еба ти и каруците. Както и да е. Приготвил съм около 6000 лв. Искаше ми се да си купя четиривратка, но като гледам там цените са малко по-високи. В краен случай може да се навия на двувратка, гледах в mobile.bg, че вървят към 5000 и нещо лева, което ме устройва напълно, не държа на климатик, макар че може би е готино да има човек, но него мога да го преживея, важното е да им серво, но те май всички по-нови имат ...Хайде стига с прелюдиите, нека да минем на същинския въпрос. Къде мога да заведа в София Хонда, за да я прегледат преди да я купя, та да видя дали си заслужава и продавача не иска да ме метне на върбата?Гледах тука по форума, че Омбре бива стабилно възхваляван. Той извършва ли такива прегледи, и ако не къде другаде мога да отида. За Бултрако, (те всъщност официален сервиз на Хонда ли са, щото се посочват на сайта на Хонда България?) тук се споменаваше, че са големи скъпари и си заслужава само за гаранционен автомобил. Сервиза в Горубляне, който всъщност е най-близо до вкъщи (живея в Младост 3 до полята) в един постинг беше оплют доста стабилно, макар че не можах да разбера от контекста каква точно е причината, сигурно има минала история, с която не съм запознат. Та някакви идеи по въпроса?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

1. Добре дошъл.2. Радвам се от името на всички, че си направил правилния избор. :)3. Мисля (даже съм почти сигурен), че за 6к можеш да си намериш читав седан, просто трябва да поразтърсиш и дебнеш още малко.4. Омбре определено се занимава и с такива прегледи, щото сума ти народ вече са минали през него преди да си купят колите, вкл. аз. :rolleyes:5. Много хора се оплакват от Юбико в Горубляне, предполагам има защо, темата сам си я видял, можеш да си направиш изводите. Да не говорим за какво мизерстване става дума, ако случайно там се разбере, че клиентът е част от нашия фенклуб. Но това е друга тема.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobo21

Преди около 2 седмици сбарах в mobile.bg прясна обява за току-що вкаран от италия сивик четиривратка с климатик, 1.6 125 коня за 6к лв (беше черен на снимката). Пратих веднага един приятел да го види и по пътя му се обадиха, че е продадена ..

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...