Jump to content
Guest buddi5

добавка

Recommended Posts

Guest buddi5
Публикувано (Редактирано)

някои знае ли дали е вярно това 4е направо се зарибих да го пробвамhttp://www.emk-33.com/viewtopic.php?t=789 можеш да се запознаеш с подробностите

Редактирано от buddi5

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest koki

Нямам преки наблюдения върху никакви добавки,но тези проценти за намаляване на разхода и увеличаване на мощноста ми се струват достатъчен показател за "качеството" на въпросния продукт.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

някои знае ли  дали е вярно това 4е направо се зарибих да го пробвамhttp://www.emk-33.com/viewtopic.php?t=789 можеш да се запознаеш с подробностите

Май няма такива тук, пробвай и пиши какви са ти впечатленията. Само като малко обща информация за добавките да кажа, че Auto Bild бяха направили тест на няколко вида добавки за двигатели. Резултата беше, абсолютен провал за добавките, не вредят, ама не помагат. От одавна се интересувам, писах тук и във форума, явно хората нямат опит с подобни неща. Реших, че явно по-добро от хубавото масло си няма и не си заслужава да се налива в мотора друго.Относно линка и информацията:

Благодарение намаляване силата на триенето, разходът на гориво се намалява:- в градски условия от 7 1 5 %- в извънградски условия от 9 18 % ................Мощността на двигателя се увеличава както следва:- за бензинови двигатели 11,2% до,.2.2,4%- за дизелови двигатели от 9,7% до 18,6%

Според мен това е абсолютна лъжа!Ако може някой да ми каже, как ще ми падне 715% разхода на гориво в градкси условия :rolleyes: Добре да кажем, че е печатна гршка. Да е било от 7% до 15%. Сипи си я и предполагам, че сам още по този признак ако не забележиш разлика ще направиш заключение, че цялата работа е пълна заблуда!Относно увеличаването на мощността. Ами който иска може да го провери. Аз "Балъка" си сменям инжекцията, за да кача 10 коня. Вместо да си купя една такава добавка и да удара 100 коня на колелата на динамометъра. Ако някой Не Вярва, че Няма Да Ударя, след наливане на добавката, аз предлагам да я купи и да ми я налее. Аз след това за моя сметка ще си смена маслото като се окаже, че е нямало ефект :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Регистрирах се във Форума им със същия ник "Demon", зададох им един въпрос относно добавката и сега очаквам да ми отговорят. Предполагам, че никой няма да се съгласи от тях да тестваме тази добавка, но ако се съгласи и резултатите се окажат полужителни, не е нужно да правя заключение колко човека биха си я сипали :rolleyes: По принцип не си правя автомобила опитен заек, но в конкретния случай няма никакъв риск, както и не вярвам някой да се съгласи от тях. Защото ако се окаже, че няма ефект, може да се разчуе и няма да могат да си продават добавките със същия успех.Поста за добавките - Link.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy
Отговорено (Редактирано)
Това видя ли го? Имам впредвид табличката по надоло. Има много готини статийки ( на Руски ) в другите мнения ! Браво Бъди :rolleyes: Редактирано от johnyboy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...