Guest greenwather #1 Публикувано 29 Юли, 2005 Аз лично отивам на Ахтопол от 31.07. до 07.08. и след това на Созопол до 12 или 13.08.2005г. А вие? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #2 Отговорено 29 Юли, 2005 е аз днеска бях до слънчев бриаг и другия лкенд мислия да се разходя до там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DjSprite #3 Отговорено 31 Юли, 2005 Ехооо аз съм на Златните ...до септември ...който идва да свирка ....Pr.Club се нари4а местото на купона ..има много каки ...за ..и .....айде на моретоооооо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #4 Отговорено 31 Юли, 2005 И аз най-веро1тно ще съм на Ахтопол ама от кога ще видим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest KATADJIQTA/RAZBIVACH/ #5 Отговорено 31 Юли, 2005 аз пук сум си на морето целогоди6но и пак ко има мераклии можем вратнем един тигел некаде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #6 Отговорено 31 Юли, 2005 Ей обаждайте са като идвате към Варна...бири4ки т'ва онова.И ако недай боже някой закъса 0899926497 немате грижи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER #7 Отговорено 31 Юли, 2005 Драгич от 20-ти август съм във вашия район ако има нещо ще званна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #8 Отговорено 31 Юли, 2005 ОК мой.Днес Magnum-a е тука видяхме се до преди малко бяхме заедно,сега се прехвърли при Dj Sprite Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hronos #9 Отговорено 31 Юли, 2005 Днеска минах през Варна на прибиране от Елените.Минах от там за да се видя с колеги и в Провадия имах работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DjSprite #10 Отговорено 1 Август, 2005 хе хе ...Magnum първи се възползва от поканата .....мисля 4е му хареса Pr.Club ...о4аквам и други купонджий ..Хондаджий.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest group4dam #11 Отговорено 1 Август, 2005 хе хе ...Magnum първи се възползва от поканата .....мисля 4е му хареса Pr.Club ...о4аквам и други купонджий ..Хондаджий.. Казвай кога ще е Хонда-партито в Pr. Айде съклубари DJ черпи Предния път като се видяхме толкоз заешко рядко се вижда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest raldo #12 Отговорено 1 Август, 2005 абе,колеги.Вие от морето,през лятото къде ходите "на море" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest CityNight #13 Отговорено 1 Август, 2005 Аз съм на Слънчев след 2 седмици и до края на месеца Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MARTO #14 Отговорено 1 Август, 2005 Ехооо аз съм на Златните ...до септември ...който идва да свирка ....Pr.Club се нари4а местото на купона ..има много каки ...за ..и .....айде на моретоооооо Всяка година ходя пред Интернационал на плаж,което е на 20 м. от Pr.Club!Тази година пак съм там,но чак в началото на септември.Ако си там през деня, непременно ще ти се обадя!ps:Миналата година към 17.00 ч. започваше ранна дискотека,ти ли я DJ-стваше? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest civic 1.5 cx #15 Отговорено 1 Август, 2005 аз този уикенд съм на слънчев бряг, купона е в Айзберг, елате повече! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stass #16 Отговорено 1 Август, 2005 от 20. август съм в Кранево и околностите ! дано този път ми остане повечко време та да навестя Mr.DJ, да проконтролирам някоя вечер как си върши работата;-))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DjSprite #17 Отговорено 1 Август, 2005 ее да ...от жегата е сигурно ...забравих да спомена ...4е през деня съм на Pr.beach ...от 16:30 запо4ва купона ...там облекло не е желателно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #18 Отговорено 1 Август, 2005 хммм, ми аз от 8-ми тъй като гледам май ще съм по морско DJ, може би ще съм ти близо - някакви координати? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #19 Отговорено 3 Август, 2005 абе,колеги.Вие от морето,през лятото къде ходите "на море" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #20 Отговорено 3 Август, 2005 абе,колеги.Вие от морето,през лятото къде ходите "на море" Аз лично тази година съм ходил веднъж,за разлика от миналата година когато съм стъпвал на морския бряг точно.....0 пъти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GReddy #21 Отговорено 4 Август, 2005 Тази година аз май май ще пропусна да се накипна в морето(както са тръгнали нешата),но ако минавате през Ямбол свиркаите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #22 Отговорено 4 Август, 2005 Аз от съм на Градина от 5-ти до 15-ти който минава да търси тъмно-синия хечбек Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi #23 Отговорено 14 Август, 2005 Е защо ли тая тема я пуснахте един ден след като съм заминал на морето където времето за нет-а е кът ;) На Св. Влас бях за около седмица и там беше като на национална Хонда среща, имаше повече Хонди от сф ;) да му се не види - признавайте си бързо кои бяхте там После и на Драгич-а във Варна се опитах да му пусна алармата че да слезе пред тях ... ама не би Мачо май и тебе те мернах абе изобщо .... да бяхме направили една национална там а другия месец пак ако сте още на черноморието свиркайте Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #24 Отговорено 14 Август, 2005 Ее верно ли бе,бе6е пред нас ли.Тая мойта аларма е такава заспала Аз меркам много Хонди с 4уждоземски номера ама се гледаме като бити ку4ета.Преди 4-5 дена разминах 4ерна Сивик с лого на клуба Сф номер.За сега единствено Магнума се обади Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #25 Отговорено 15 Август, 2005 За сега единствено Магнума се обади Благодарности за което.И ако не се беше развилянала такава буря в Бургас предната събота купона в Созопол щеше да е на макс Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #26 Отговорено 16 Август, 2005 (Редактирано) За сега единствено Магнума се обади Благодарности за което.И ако не се беше развилянала такава буря в Бургас предната събота купона в Созопол щеше да е на макс ската се ти да не почерпиш за РД-то, ама хайде аз пък на морето изгубих всякаква представа за време, и ти пропуснах да ти честитя РД-то, честито сега на патерици Искам публично да похваля MIYAMOTO и Dragi4 за посрещането, дето ми устроиха - първо Формула1 в една пицария, като MIYAMOTO ме ескортира от входа на Варна до там (приятна гледка 2 красиви CRX-а в комплект се провират в трафика). Че и ми поправи щетите от една off-road разходка.После вечерта пък се оформи импровизирана Хонда среща на LUCIANO, 3 CRX-a, няколко наточени 5ген ... красота! Редактирано 16 Август, 2005 от Magnum Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #27 Отговорено 19 Август, 2005 и разбира се да не забравяме MR HONDA DJ ... (познайте кой) ето още една негова снимка, но не е за малки деца и хора със слаби нерви DJ как танцува на пилона, във вихъра на купона ... няма такъв DJ мерси и на него за посрещането в Златни Пясъци - трябва да се посети! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stass #28 Отговорено 19 Август, 2005 Колиги от Варна, казвайте как е времето там , че утре наи-сетне дойде и моята отпуска и хващам пътя за нашия край :-)Mr.DJ, само да не ти се размекне сърцето от любов по старата любима...хонда:-) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #29 Отговорено 19 Август, 2005 Времето си е супер.Даваха го да вали,но не заваля(за това и не си мия колата за което бях порицан от DjSprite).Идвай насам и свиркай като си във Варна0897/977123-Дидо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest group4dam #30 Отговорено 22 Август, 2005 Времето си е супер.Даваха го да вали,но не заваля(за това и не си мия колата за което бях порицан от DjSprite) Тя пък неговата щот много чиста -- като спира под тия круши - после ще пастира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #31 Отговорено 22 Август, 2005 Тя пък неговата щот много чиста -- като спира под тия круши - после ще пастира ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki #32 Отговорено 13 Септември, 2005 Privet i ot men ot Pomorie, vremeto tuk e perfektno, nito e nqkakuv pek da ne moje da se di6a, hem poduhva priqtno, abe ne moje da mi e po-perfektno! Malko PC kluba kuca, no vse pak sum na more, pri tova s gadje Aide pozdravi za vsi4ki ot moreto i obe6tavam i za vas da se topvam vuv vodata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове