didotooo 11 #1 Публикувано 20 Януари, 2009 (Редактирано) Здравейте! Направо напоследък съм болен по прелюд и съм решил да си взема такава,но искам да е от вънка....знаете ли как стоят нещата с мита и акцизи и колко ще ми излезе реално колата...става въпрос за прелюд 94-95 година там някъде...за предпочитане е да е ударена леко(цената е по-ниска а пък и се занимавам с това и няма да ми е проблем да си я оправя)можете ли да ме насочите към някоя държава от където е по-изгодно?Благодаря и дано стана един от вас скоро Редактирано 20 Януари, 2009 от didotooo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
The_fastest 0 #2 Отговорено 20 Януари, 2009 Здравейте! Направо напоследък съм болен по прелюд и съм решил да си взема такава,но искам да е от вънка....знаете ли как стоят нещата с мита и акцизи и колко ще ми излезе реално колата...става въпрос за прелюд 94-95 година там някъде...можете ли да ме насочите към някоя държава от където е по-изгодно?Благодаря и дано стана един от вас скоро Добре е да кажеш към какво си се насочил - споменаваш мита и акцизи...Кажи с кой мотор си набелязъл ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #3 Отговорено 20 Януари, 2009 Ами има един сайт, където ггледах швейцарски прелюди и бяха адски запазени,ама не се сещам как беше...В някоя скорошна тема го имаше... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Otto Kluge 10 #4 Отговорено 21 Януари, 2009 тукНо едва ли ще го устройват цените Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jorkaeff 1 #5 Отговорено 21 Януари, 2009 http://www.autoscout24.ch/AS24Web/Default....?startpage=true Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове