Guest r2d2 #1 Публикувано 29 Юли, 2005 (Редактирано) Kakwi dwigateli mogat da se slozat na 5gen civic bez da se preprawq oka4waneto na 6asito (za DWGto). Interesuvam se za tezi s koito zapo4vat s B?I skorostnite kutii na razli4nite dwigateli tolkowa li sa razli4ni 4e nemogat da se razmenqt( da kazem D15b2 i D16z6.)I o6te edno wypros4e. Na kyde se otwiwa bolta na remy4nata 6ajba za da neprawq gluposti. Bi trqbwalo da e s dqsna rezba nali? Редактирано 29 Юли, 2005 от r2d2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR #2 Отговорено 29 Юли, 2005 болта се отвива нормално не е с обратна резба Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #3 Отговорено 30 Юли, 2005 http://www.enginereplacement.com/htdocs/chart.htm това е след малко търсене.... естествено по нета съм виждал много по-добра информация, но не мога да я намеря п.с. пиши на кирлилица! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest r2d2 #4 Отговорено 30 Юли, 2005 Pyrvo opitah da go razviq na 5ta sys spira4ka oba4e ne. Posle hodih do edin serviz i tam probwaha s pyrvo s malyk gajkowryt posle s golqm dokato ne im se spuka marku4a. Toq bolt ne mrydna.A po temata za kirelicata mi zaradi windowsa po4ti ni6to ne mi raboti daze i internet expl. se vizda godno i postoqnno dawa gre6ki. Samo da se pribera da si dokopam diskowete i 6te ima "format c:". Mersi za infoto. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #5 Отговорено 30 Юли, 2005 Пробвай да блокираш маховика и така да го развиеш с гайковерт Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR #6 Отговорено 30 Юли, 2005 (Редактирано) или опираш ключа на земята и въртиш на стартер - 100% развиване, аз ги равивам с чук без да държа контра някаде Редактирано 30 Юли, 2005 от ZnipeR Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest r2d2 #7 Отговорено 30 Юли, 2005 Ako rezbata e dqsna, 6ajbata se wyrti na lqwo pri opren klu4 i zawyrtane na starter bi trqbwalo da se zatqga, po moj razsazdeniq. I kato gledah s golemiq gajkowryt kolko se ozoriha edwa li s 4uk bez kontra 6te uspeq. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове