Jump to content
buleka vti

модул за централно

Recommended Posts

Може ли някой да ми каже къде се намира модула за централното заключване на CIVIC 1.4 1998г D14A4 Проблемът е че имам ток на бушона за централното,машинките работят но ток до тях не стига.Предполагам че ще е от модула за управление на централното но незнам къде се намира. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някаде по вратите .... (мисля, че е на шофьорската врата) може да се е прекъснал някой кабел преди модула... Успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси колега ще го търся по вратите.Как не се сетих да махна найлона да проверя ;) сега ще трябва отново да разтапецирвам ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата англичанка ли е или е японка?Ако е англичанка се намира зад пепелника в барчето, но за да го извадиш трябва да бръкнеш отзад а болт има зад пепелника който го държи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Японка е колега.1998г. 3 врати. Намерих една от Англия за части дали ще и пасне модула на моята или отново ще има нещо наопаки :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може ли някой да ми каже къде се намира модула за централното заключване на CIVIC 1.4 1998г D14A4 Проблемът е че имам ток на бушона за централното,машинките работят но ток до тях не стига.Предполагам че ще е от модула за управление на централното но незнам къде се намира. :lol:

В шофьорската врата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Открих го!Свалих го и го разглобих-за съжаление нищо нагоряло не открих!Влизат 6 кабела в него,а ток протича само по единия от тях но като му пъхна буксата и замеря другата букса до самото централно плюсът липсва?Явно релето не иска да разпределя!Но не съм сигурен дали от 6-те кабела само единия трябва да е плюсов?Пробвах да подам плюс директно на един от трите кабела на машинката да и чуя гласа-поне да прещрака но уви :rolleyes: Някакви идеи?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проблема ти е в буксата във вратата (окис :rolleyes: ).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...