Jump to content
CkopnuoH

Civic 5gen Tyre Limits?

Recommended Posts

Здравейте фенове, искам да попитам някой от вас пробвали ли са гуми 17/40z/205 на сивик 5 ген?за отзад имам малки фланци (някъде към 10 мм) но за отпред се притеснявам да не остъргва, някой пробвал ли е такива гуми и дали му опира. Окачването е леко вдигнато...като наложа гумите 15-ки с гуми 195/55/15 и тези 17/40з/205 диаметъра почти се препоктрива, но на вътре незнам....Джантата е 7j 17h2 ако има значение, най интересното е че с тия гуми джантата излиза и от двата края, т.е. гумата е трапец наложена и като падне или се опре опира първо джантата.... гумите са свалени от рено меган и там е било с фланци и освен това пак има леки следи по остъргване на 1-та джанта и дори гумата по борда... та преди да пробвам и да си блъскам главата (че и нови гуми трябва да купя) някой пробвал ли е такива гуми на сивика и има ли проблем...ако има направо да продавам джантите и да не се набутвам с гуми..... ето и снимка на джантата ако има смисъл въобще:http://forums.hondabg.com/uploads/12321961..._1028_77132.jpgблагодаря предварително за отговорите ви !

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Фланците на реното Бяха сложени да се Разшири следата на колата с цел по-гол.Стабилност.Слагай джантите и не се притеснявай,сега поне времето е хубаво.Ако нямаш крик мини през сервиза да ти помогна.По-малък размер за 17"ки гуми няма да намериш,тъй като колата ти е с нормално окачване няма да опира никъде.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм с 205/40/17 отпред и 215/45/17 отзад

Джантите ми са 7j и гумите идват точно за тази широчина , не стоят разпънати.

Окачването ми е жълто кони с H&R пружини на средната настройка на височина.

ЕТ на джантите не пише , ще сложа снимки да видиш как стоят.

Значи предните при пълен завой опират съвсем малко вътре , задните не опират никъде , като я натиснеш влизат в калниците на милиметър.

Само трябва да знаеш , че тези ниски гуми не могат да обират неравностите и само на перфектен асфалт без кръпки се кара добре. За дупки няма да говорим.

Публикувано изображение

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...