Jump to content
Guest ShEfA

Вижте какви цени държат Сивиците по света

Recommended Posts

Guest ShEfA
Публикувано (Редактирано)
Honda Civic ЦениИсках да видя какви са цените в момента на този модел хонди по света. Аз лично разгледах. Имаше някакви с безплатен превоз дори. Има много ниски цени, както и много високи. Погледнете сами за да се уверите. Хубавото е, че там не могат да те излъжат, че е лоша колата, защото ако САМО едно от нещата които са посочени, е различно от реалността, можеш да я върнеш и да се откажеш от сделката.ДАНО не се намирам НА дума според модераторите, наистина искам да съм полезен, не да се правя на чатър! Редактирано от ShEfA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Ми то пак излиза 4е си 4атър.Та кво об6то има Американския автомобилен пазар с на6ия :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

Ми то пак излиза 4е си 4атър.Та кво об6то има Американския автомобилен пазар с на6ия :(

оставете пи4а малак е още ама доста се старае :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

USA са друг свят, там и тунинга не е на цените на останалия свят :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Именно,6тот и Пици да разнася6(без да обиждам) може6 да купи6 някой курник и да пусне6 в него некое B18C за 1000$ или гре6а :( и ко излиза за 2-3 големи $ кара6 доста прили4на коли4ка.НО..... в Америка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

Honda Civic ЦениИсках да видя какви са цените в момента на този модел хонди по света. Аз лично разгледах. Имаше някакви с безплатен превоз дори. Има много ниски цени, както и много високи. Погледнете сами за да се уверите. Хубавото е, че там не могат да те излъжат, че е лоша колата, защото ако САМО едно от нещата които са посочени, е различно от реалността, можеш да я върнеш и да се откажеш от сделката.ДАНО не се намирам НА дума според модераторите, наистина искам да съм полезен, не да се правя на чатър!

То хубаво ама ако не знаеш и-бея е аукцион!!!реалната цена е тая на която има "бай нау" така че 15000 $ за кола 2002 са си съвсем нормална цена , като се има в предвид че нова струва 20000$

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Пичове, това е положението.... в Щатите има ПАЗАР

Това е едно от малкото неща което ме кефи в тая държава, защото когато има яка конкуренция и огромен паза, нещата са истински, има по нещо за всеки и най-вече, изборът е голям.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...