nakata_g 7 #1 Публикувано 16 Януари, 2009 Дайте мнения- някой ходил ли е; как се стига най-лесно (с кола); кои места са хубави и не най-скъпи разбира се!Моля за инфо и ако някои е ходил да покаже снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #2 Отговорено 17 Януари, 2009 няма ли да ти е по лесно да отидеш до Истанбул! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nakata_g 7 #3 Отговорено 17 Януари, 2009 Голямо МЕРСИ, искам си Италия. Само там може да се разхождаш по пистата след състезанието Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #4 Отговорено 17 Януари, 2009 В сайта на Ф1 ще изкарат оферти за всяко състезание Има избор измежду 3-4 на състезание formula1.bg също вкарват някакви такива оферти погледни там 1-2 седмици преди всяко състезание Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nakata_g 7 #5 Отговорено 17 Януари, 2009 Аз искам да ида с ХОНДЕТО и затова търся информация за пътят до там, евентуално ферибот Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nakata_g 7 #6 Отговорено 18 Януари, 2009 :431: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
automotive 0 #7 Отговорено 18 Януари, 2009 Ами шефа ми ходи на Монца миналата година с кола София Сърбия Хърватска Словения.През целия път кара на ГАЗ .Само дето в Словения 70Е е 6 месе4на винетка по евтина няма .Споикойно в Интернет можеш да си намериш някое кипро Хотелче за 20тина Евро.Другото нещо което е почти задължително е ГПС без него ще ти е трудно в Италия . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #8 Отговорено 18 Януари, 2009 Само там може да се разхождаш по пистата след състезанието Не е вярно. Разхождал съм се по пистата в Турция. Просто трябва да си близо до старт-финала. От там пускат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nakata_g 7 #9 Отговорено 18 Януари, 2009 Ами шефа ми ходи на Монца миналата година с кола София Сърбия Хърватска Словения.През целия път кара на ГАЗ .Само дето в Словения 70Е е 6 месе4на винетка по евтина няма .Споикойно в Интернет можеш да си намериш някое кипро Хотелче за 20тина Евро.Другото нещо което е почти задължително е ГПС без него ще ти е трудно в Италия .Мерси ето такава подобна информация ми трябваше. Ще се радвам ако още някой сподели други впечатления Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове