Jump to content
Guest slus4o

Дано вече не съм ви писнал

Recommended Posts

Guest slus4o
Публикувано (Редактирано)

Добре, Фенове след вашите нападки относно нерешителноста ми аз ви питам директно:- Може ли за сумата от 6 големи (това са ми ВСИЧКИТЕ пари(каско,митница-до плащане,аларма,обслужване на колата), като ще я пиша на инвалид) да се вземе, шеста генерация 1.4is пълната (добър разход) спринцовка или пета генерация 1.5lsi моното (страшно ускорение). А по-принцип сивика ми харесва защото е добър икономист а върви като за бензинова ламя а иначе дизайна на шестата генерация е мноо добър ама май няма да се класирам за нея, в mobile.de има такива за около 2300 евро докато за петета има перфектни за 1500-2000 и според вас дали цените могат да падат, Германия или друга страна, кои доставчици използвате и т.н. PLEACE затрупайте ме с опит който е внасял скоро на инвалид да си каже мнението (как,кога и какво)

Редактирано от slus4o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Абе колега , не виждаш ли че се продава перфектен сивик 5-генерация 1.5 моно ( страшно ускорение ) , с тунинг навънка , на инвалид , с тунинг по двигателя , с джанти 16ки :( и колегата иска под 6000 кинта , и за музика ще ти останат пари :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest i4o

хващай пьрвия автобус за германия и не се чуди.сигурен сьм че ще си намериш 5 ген. до 2000 евро.аз преди 5 месеца взех за жената [5-та д15б2] за 1760 евродругите разходи сам си ги сметни по стечение на обстоятелствата сега я карам аз понеже нямам друга е не е като вти , но си е хонда

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Момчета, гледам че четете а никой не изказва мнение всичко е от полза дори и това на ТИНО но нещо не мога да го видя каде е тоя сивик някой ако знае да казва и стига сте воайорствайте а пишете :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Видях го коленцето и му се навих ама я кажете някой познава ли собственика да каже две думи за него, щот ми излизат съмнения от месец и половина да неможе да продаде тоеа котенце дане е скапана нещо а и не е ли старичка иначе че я нагласил нагласил я е мноо,,,,

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stass

мен ако питаш, ориентирай се към Акорд :-)))това каква возия има, не е истина...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

собственика доста народ го познаваме.... вчера беше на ЕКО.незнам състоянието на колата, но само ще ти кажа че според мен, ако не беше инвалидна, до сега няколко пъти да е заминала. А ти така и така ще се занимаваш с инвалидности, та едвали ти пука. Освен това спокойно можеш да се свържеш с човека и да си поговорите, да я огледаш и т.н.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Човече аз търся инвалидна кола а за возия аз карах Пасат та не ми говори за тоя акордеон шот сигурно до 100 коня е умерляк и си пийва бензинец без окото му да мигнеИ давайте съвети като на ТИНО или и4о е такива са ми от полза мерси предварително айде чакам ви на линия!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Човече инвалидноста не ме бърка шот дядо ми е инвали и ако я харесам колицата ша я прехвърля на дядо та хем на него ша му е чисто хем на мен а на човека съм пуснал майл та ша видим кон боб яде ли или се вози в ходичка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

Това че дядоти е инвалид нети помага освен ако те първа ще регистрираш колата иначе веднъж регистрирана на инвалид забрави докато не изтече инвалидността на предния.А за мойта колица по всяко време само ми званни и ще я видиш и ми да 93г.е може да ти се види стара ама няма да я подаря на никой ако ще да ми седи в гаража.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o
Отговорено (Редактирано)

Човече четох във форума на митница та ни че ако един инвалид купи от друг инвалид всичко е ОК твойта информация от къде е ...А между впрочем от тия 110 човека дето четоха само i4o ли си е вкарвал кола, к'во се стискате пишете бре

Редактирано от slus4o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Човече четох във форума на митница та ни че ако един инвалид купи от друг инвалид всичко е ОК твойта информация от къде е ...А между впрочем от тия 110 човека дето четоха само i4o ли си е вкарвал кола, к'во се стискате пишете бре

Абе колега писах ти и на лични , ходи виж колата , софия не е толкова голяма , ако те кефи как върви , как изглежда и т.н. купувай , аз да имах 6 000 кинта в мене и се чудя ква кола да си зема :( купувам я тази , махам и сично яко от нея , оп на мойта и пак я продавам и си зареждам една д16-ка в коша и отлитам....тц тц тц :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Другата седмица пристига един сивик 125 коня малкия витек ако не си купил ще ти кажа каде да доидеш да я видиш :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Добре, Фенове след вашите нападки относно нерешителноста ми аз ви питам директно:- Може ли за сумата от 6 големи (това са ми ВСИЧКИТЕ пари(каско,митница-до плащане,аларма,обслужване на колата), като ще я пиша на инвалид) да се вземе, шеста генерация 1.4is пълната (добър разход) спринцовка или пета генерация 1.5lsi моното (страшно ускорение). А по-принцип сивика ми харесва защото е добър икономист а върви като за бензинова ламя а иначе дизайна на шестата генерация е мноо добър ама май няма да се класирам за нея, в mobile.de има такива за около 2300 евро докато за петета има перфектни за 1500-2000 и според вас дали цените могат да падат, Германия или друга страна, кои доставчици използвате и т.н. PLEACE затрупайте ме с опит който е внасял скоро на инвалид да си каже мнението (как,кога и какво)

Добре Слус4о директно:казва6 4е има6 6 бинки,6ти върна малко сметките.1000 лв в най-добрия слу4ай разходи отиване и докарване,говоря ако отива6 за то4но определена кола,каско-около 500 лв,регистрация грубо 200 лв,обслужване първона4ално божа работа 200-400 лв.До тука 2000лв.100% 6те има6 непредвидени разходи слойи 500лв,еми смятай си ве4е колко остават за колата,която и да е .Пи6е6 я директно на инвалида и тва е не можахме да те затрупаме с опит ама тя философията не е голяма.В момента пове4ето коли идват от Италия,тука мнения много дали са добри или не Италианските коли.Чове4е малко по нагоре изказва6 съмнения некви за колата на колегата,ебаси тъпото да забива6 такива нелоги4ни въпроси...6то не я продал досега и разни глупости.Ко о4аква6 да ти признае 4е е с 4елен удар колата и е обръ6тана през таван и 4е прегря мотора ли :dry: ми ходи я виж бе мой :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Само една вметка.Ти що си помисли че тоя форум е на търговци на Хонда???Да не сме длъжни да ти даваме пояснения за каквото и да било???Питаш защо само се чете а не се пише....ами незнаем как стои въпроса с инвалидите (аз лично).Виж разбери едно това е форум на феновете на Хонда,ако исакш помощ и ние МОЖЕМ да ти помогнем,ще го направим.Относно проблема ти мисля че за 6ген 6000лв са малко,но за 5-та са си достатъчно.И вземи я виж тая кола на колегата REDPOWER,явно има защо да ти я препоръчват толкова хора,ако все още си търсиш Хонда.Айде сега мир и не се обиждай. :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Абе колеги Хондаджии !НЕ виждате ли че слусчо или както се нарича е дошъл просто да си правиш ташака !Не усещате ли как само се гъбарка с нас, да види как се палиме и да му обясняваме за щяло и нещяло. Ще сравнява Лайно Меган КОЧ със Сивик 6-а генерация ! Тръгнал да ми говори следните бисери:

аз търся инвалидна кола а за возия аз карах Пасат та не ми говори за тоя акордеон шот сигурно до 100 коня е умерляк и си пийва бензинец без окото му да мигне

Абе Пасаторджия - ти въобще качвал ли си се, возил ли си се (каму ли да си КАРАЛ) Хонда през живота си ?! :( Карал ли си ПОНЕ Сивик, та си тръгнал да ми говориш за АКОРД бе, ЕЙ !!!:dry: Ще ми пишеш че ПАСАТ и то модела от снимката ти в профила има "ВОЗИЯ" ? Има возия да - като на каруца !!!:( Май нещо... Ти пииваш бензинец ! :( Аман от простотия !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest raldo

Аз съм му пуснал Л.С. с пълна инфомация и надявам се въпроса е разрешен.А относно возията на Пасат и Акорд(то дори и сивик има много по-добра возия),да го отдадем на временна фрустрация от летните горешини.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stass

аз карах Пасат та не ми говори за тоя акордеон шот сигурно до 100 коня е умерляк и си пийва бензинец без окото му да мигне

мдаа, не ми се изкаше аз да му го казвам на тоя хубавец това. Обаче в момента акорда ми излиза повече от два пъти по -евтино отколкото королата . Не знам колко му е разхода градско на бензин ( не сам го карал тлкова на бензин) но на газ ми гори 10-11. Това ако не е икономична кола за класа си...здраве му кажи ! И както ти каза АДХ( с който често не съм спорил ,между другото), да сравняваш возиата на пасата с тази на акорда е...абе говори за липсата ти на компетентност по въпроса...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Момчета за какво толкова се запалихте исках само да ми споделите опита си а това за Пасата и Акорда е далеч от темата затова го написах. Добре че има и свестни колеги като raldo който единствен даде компетентна информация по въпоса мерси и на другите, айде чал! :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...