Jump to content
Guest fiona

вентилатор за парно

Recommended Posts

Guest fiona

Здравейте,Имам Honda Accord 2.0, 1993 г. и ми се развали мотора на вентилатора. Дали някой не може да ми каже, от къде бих могла да намеря такъв. Обиколих магазините на ул. "Цар Симеон", но там няма.Благодаря предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Както обичам да казвам "Аз бих се разходил по моргите".Там има някоя-друга хубава част от претърпяла "нещо" хонда.Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

fiona, развален е мотора на радиатора или на парното? Ако само е развален така и така ще го сменяш, защо не го свалиш и да го закараш на ремонт, ако неможе да се оправи тогава ще търсиш нов. Ако решиш да го ремонтираш ми се обади, 0888558064 Ники, да ти кажа къде да отидеш. На родителите ми колите и двете се правят стартерите и алтернаторите там и съм сигурен, че и на теб ще свършат работа. Аиде късмет!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

при омбре има аккорд мод 90-93 2.0 разглобен на 4асти и има вси4ко :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest fiona

Благодаря за отговорите.Пожелавам на всички приятно и слънчево лято :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Както обичам да казвам "Аз бих се разходил по моргите".Там има някоя-друга хубава част от претърпяла "нещо" хонда.Успех!

Абе "Шефе", на тебе не ти ли писна да пишеш безсмислени неща, само и само да се намираш в приказка ?! :( Ако можеш да помогнеш с нещо конкретно - казвай конкретно, ако не - мълчи си, всички знаем че в авто моргите има части втора употреба за автомобили и че в хлебарницата се продава хляб (примерно) !!!:dry: Аман от чатъри в този форум ! :(:(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...