Jump to content
Guest H1pNoTiC

Какво ви е мението за Del Sol

Recommended Posts

Guest H1pNoTiC
Публикувано (Редактирано)

Здрасте пичове, първо искам да кажа здравейте на всички фенове на най-добрата марка автомобили в света. Тука се чувствам като в харем направо :( Решил съм на есен да си внеса една Хондичка - CRX 3 Del Sol с по слабия двигател 125 конски сили. Много хора ме разобедават, че тоя модел специално бил карикатура на Хонда, но съмнявам се Хонда да имат карикатури (това ми го казват хора който карат Golf-ове). Всичко на всичко ще ми излезне около 8500 лева (без ДДС - незная дали трябва да и плащам и ДДС). Тоя кола ми е мечта от 10 години насам, когато за пръв път я видях - падна ми се от дъвка Турбо :( Има ли някой който е имал вземане, даване с тоя автомобил? Много държа да не е автоматик, защото по-нататка съм решил да и направиме малка доработка. Но като се замисля реално за тия пари един Сивик 5 генерация, също е много добро предложение, въпреки че ги има през път и над път. Дeл Сола че не е практична кола - има само 2 места, но за сметка на това пък е страшно стилистичен автомобил. Двуумя се и за Toyota MR2, но нали знаете Хонда си е Хонда :(

Редактирано от H1pNoTiC

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Хм, точно мнение за двувратката не мога да ти дам, не съм я изпитвал. Но мога да ти кажа, че за тези 8000 хиляди, можеш да си намериш сериозно добре запазена 5 ген.! Аз поне на петичка съм се качвал, и знам че е страхотно! :(Хондата взимай, не че Toyota-та не добра ама... пристрастен съм... :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Колата е красива...Но за тея пари ще си вземеш 160 коня...Сивик 5таИ какво правим като си с гаджето и се видиш с някой приятел... или тя с приятелка... гадно... 2 места са за никъде

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

И какво правим като си с гаджето и се видиш с някой приятел... или тя с приятелка... гадно... 2 места са за никъде

ами ако е луд фен и на музиката в колата и махне задните седалки? пак същата работа :(Иначе братко наистина за тези пари можеш да си вземеш 160 коня, но имай на предвид че само годишния данък е към 300-тина лева, после и гражданската като стане 200 до 1.8 двигатели, а тя ще стане, и каското като прибавим, но от друга страна да караш хонда е начин на живот, така че не му мисли много, важното е ти да се чувстваш добре в колата си, какво казват другите отстрани не е ама от никакво значение и никога не се давай другите да определят какъв си, стига да не ти се налага :( Късмет!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Аз мисля, че това е една напълно незаслужаваща цената си кола, пък била тя и Хонда. На миналогодишната Юндола се возих на делсола на колегата от Ямбол и (без лоши чувства) нещо хич не останах очарован. Да не говорим, че изобщо няма излъчването на спортна кола. Освен това отвътре е тясна (в моя сивик е сто пъти по-широко за дангалаци като мен).

Бенджи най-добре успя да охарактеризира делсола тая година на Юндола - "абе CRX ама малко са го изпедерастили". :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest H1pNoTiC

За Ямболският Дел Сол мога да говоря много. Все пак до скоро бях сред организаторите на гонките в Ямбол, преди да стане разкола. На Мирката Хондата, вървеше много преди - 2003 година, имам видео клупове от Межда и Тенево и там се представя доста добре. Но после, нещо Биков си прецакал В-ТЕКА :( Ямболският Дел Сол, ако всчко му е наред трябда да прави всичките на пух и прах, щото е VTI, има чипче на Муген и някакво Dry нитро, което на тази малка количка си е доста да ви кажа. Ама нещо куца... В Стара Загора, едва вечер видях един Пловдивски Дел Сол - нищо особенно ferrari red цвят е едни здрави джанти, ей останаха ми очите по него. Тръгнах да отивам да питам пича не я ли продава, ама той тръгна е не можахме да направим далаверата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest H1pNoTiC

Колеги мисля че сте прекалили с гледането на "Бенджи, Закс и Звезният принц" :( Да за същият става въпрос. Много добра кола - изчистена. Нека да е женска кола :( нали знаеш че след Хонда, най-красивото нещо е жената :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest H1pNoTiC

А някой знае ли как вървят тия, Сивиците от 6-та генерация в България и дали, може коша да побере един ВВ1 от Прелюд, че имам нещо в предвид :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

за тия пари ще си намериш прелуд 4 генерация ,а тои е 100 пати по готин от делсола и сивиците доста бърз, достата4но широк и комфортен вътре ,таблото му е супер ,пък си е типи4но спортна кола ,решил съм следващата ми хонда да е такава :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest H1pNoTiC

buddi5 като се замисля май си прав :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin
Отговорено (Редактирано)

за тия пари  ще си намериш прелуд  4 генерация ,а тои е 100 пати по готин от делсола и сивиците доста бърз, достата4но широк и комфортен вътре ,таблото му е  супер ,пък си е типи4но спортна кола  ,решил съм следващата ми хонда да е такава :(

Да, ама със слаб мотор - 2.0i или 2.3i :(

2.2 VTEC трудно ще намериш за толкова, защото вървят от 13 хилки нагоре :(

По темата: Дел Сол-ът наистина е тесен, но пък (според мен) е една от най-красивите Хонди. Ако пък се тунингова, както си трябва, става мечта :(

Смятам, че излъчването му прилича повече на това при 6-та генерация Сивик, отколкото при 5-та (може би заради фаровете :( ).

За возия не мога да кажа, тъй като за съжаление не съм имал близки срещи специално с този модел :(

Ако ти трябва малка (с НЕ повече от 2 места) и бърза кола, това е най-добрият избор. Другият вариант е CRX 2-ра генерация - по-евтин, но и по-стар ...

Редактирано от TheDevilTwin

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stass

Е ти ме разби ! да ти имам слабия 2.3 l мотор :-))))

А че прелюда е 100 пъти по-кола от всеки един сивик ( освен може би TypeR), съм напълно убеден !

Все пак моля ви, не забравяйте една много важна характеристика, наречена ВЪРТЯЩ МОМЕНТ !!!!

Качете на една VTI-ka 5 човека с багаж а после натоварете и прелюда така и да видим пак кой ще е по пъргав...

Преди време си спомням как Марк Антъни се прбва с неговия легендарен сивик срещу една понатоварена МХ6 2.5 литра 167 коня и резултата беше...смешен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin
Отговорено (Редактирано)

Е ти ме разби ! да ти имам слабия 2.3 l мотор :-))))

А че прелюда е 100 пъти по-кола от всеки един сивик ( освен може би TypeR), съм напълно убеден ! 

Все пак моля ви, не забравяйте една много важна характеристика, наречена ВЪРТЯЩ МОМЕНТ !!!!

Качете на една VTI-ka 5 човека с багаж а после натоварете и прелюда така и да видим пак кой ще е по пъргав...

Преди време си спомням как Марк Антъни се прбва с неговия легендарен сивик срещу една понатоварена МХ6 2.5 литра 167 коня и резултата беше...смешен

Ами за мене въртящият момент не е толкова важен, колкото съотношението между мощност и обем на двигателя.

От една VTI-ка може да излезе много по-добра бегачка, отколкото от Прелюд с H23A1 мотор :(

Човекът едва ли е решил да си товари колата, след като се е спрял именно на Дел Сол, плюс това едно е CRX Дел Сол, а съвсем друго е Прелюд 4-та генерация - едното е малка и пъргава тарга, а другото е голямо и спортно купе !!!

Различните модели са предназначени за различен тип хора - този, който иска просторна и едновременно с това спортна кола, ще предпочете Прелюд; а младите клиенти, които търсят малка, бърза и компактна кола, ще вземат Дел Сол-а :(

Има огромна разлика между двете !

П.П. Дали Прелюд е "по-кола" от Сивик, би трябвало да определи всеки сам за себе си. Аз лично предпочитам Сивик, защото нямам нужда от голяма кола, която да "гълта" много бензин :dry:

Редактирано от TheDevilTwin

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5
Отговорено (Редактирано)

за тия пари  ще си намериш прелуд  4 генерация ,а тои е 100 пати по готин от делсола и сивиците доста бърз, достата4но широк и комфортен вътре ,таблото му е  супер ,пък си е типи4но спортна кола  ,решил съм следващата ми хонда да е такава ;)

Да, ама със слаб мотор - 2.0i или 2.3i :dry:

2.2 VTEC трудно ще намериш за толкова, защото вървят от 13 хилки нагоре :(

По темата: Дел Сол-ът наистина е тесен, но пък (според мен) е една от най-красивите Хонди. Ако пък се тунингова, както си трябва, става мечта :(

Смятам, че излъчването му прилича повече на това при 6-та генерация Сивик, отколкото при 5-та (може би заради фаровете ;) ).

За возия не мога да кажа, тъй като за съжаление не съм имал близки срещи специално с този модел ;)

Ако ти трябва малка (с НЕ повече от 2 места) и бърза кола, това е най-добрият избор. Другият вариант е CRX 2-ра генерация - по-евтин, но и по-стар ...

прелуд 2.0 133кс 179нм 0 до 100 за 9.2с 201 мах скорост 2.3 160кс 209нм 0 до 100 за 7.7с 217мах скорост(не гледаи колко пише на килкитража)!!! не знам то4но на какво казваш слаб мотор ама маи е прав колегата 4е трябва да си сигурен в нещата които пишеш а не да се изказваш неподготвен :( Редактирано от buddi5

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

дел сол 1.6 125кс 142нм 0 до 100 за 9.3с 182мах скорост витека 1.6 160кс 150нм 0 до 100 за 8.2с 210мах скорост колко то4но е по мощен и бърз от прелуда освен това дел сола прили4а на пудриера и никои оважаваш себеси маж не би го предпо4ел пред прелуда :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

На4и пи4а пита кво мислим за Delsola не дали ни кефи пове4е от някой друг модел...бла бла бла,На4и.. 6то сравнявате тарга при това сравнително дребни4ка с големия Прелюд.После в Delsola по4ти сяда6 върху задните капли и подрусва ама кво от туй...коя тарга или roadster возят прили4но(от този клас).Мен ме кефи Delsola,ако мога да си го позволя като 2-ра кола по възможност с B16A2 engine :( 17' капли тръ6нат на земята пък нека да е женски.Незнам дали ве4е си скивал обявата(ако о6те я има) в Дупница все о6те имат такава кола D16Z6 97 набор ( във вторник колата бе6е о6те там),изкаха и 12 бинки мисля си 4е на 10 6те я вземе6.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Мен ме кефи Delsola,ако мога да си го позволя като 2-ра кола по възможност с B16A2 engine :( 17' капли тръ6нат на земята пък нека да е женски.

Е тва е приказка :dry::(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

На4и пи4а пита кво мислим за Delsola не дали ни кефи пове4е от някой друг модел...бла бла бла,На4и.. 6то сравнявате тарга при това сравнително дребни4ка с големия Прелюд.После в Delsola по4ти сяда6 върху задните капли и подрусва ама кво от туй...коя тарга или roadster возят прили4но(от този клас).Мен ме кефи Delsola,ако мога да си го позволя като 2-ра кола по възможност с B16A2 engine :dry: 17' капли тръ6нат на земята пък нека да е женски.Незнам дали ве4е си скивал обявата(ако о6те я има) в Дупница все о6те имат такава кола D16Z6 97 набор ( във вторник колата бе6е о6те там),изкаха и 12 бинки мисля си 4е на 10 6те я вземе6.

ако беше про4ел темата от на4алото щеше да разбереш 4е автора на темата се сагласи и с логиката , а другите нешта сам ги писал заштото TheDevilTwin се изказа доста неподготвен 4е прелудите са сас слаб мотор :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Katerina

Ако случайно след всички тези постове си се отказал да си внасяш Del Sol, но имаш идея от къде и кой моля те да ми се обадиш. Чудя се все още дали искам точно такава кола, но ако си купувам стара ще е точно Del Sol. :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

На4и пи4а пита кво мислим за Delsola не дали ни кефи пове4е от някой друг модел...бла бла бла,На4и.. 6то сравнявате тарга при това сравнително дребни4ка с големия Прелюд.После в Delsola по4ти сяда6 върху задните капли и подрусва ама кво от туй...коя тарга или roadster возят прили4но(от този клас).Мен ме кефи Delsola,ако мога да си го позволя като 2-ра кола по възможност с B16A2 engine :)  17' капли тръ6нат на земята пък нека да е женски.Незнам дали ве4е си скивал обявата(ако о6те я има) в Дупница все о6те имат такава кола D16Z6 97 набор ( във вторник колата бе6е о6те там),изкаха и 12 бинки мисля си 4е на 10 6те я вземе6.

ако беше про4ел темата от на4алото щеше да разбереш 4е автора на темата се сагласи и с логиката , а другите нешта сам ги писал заштото TheDevilTwin се изказа доста неподготвен 4е прелудите са сас слаб мотор :rolleyes:
Кой се е изказал неподготвен ?Искаш да ми кажеш, че 2.0i или 2.3i не са слаби в сравнение с H22A1 ли ?Под словосъчетанието "слаб мотор" разбирам двитагел, който е по-слаб от друг/и предлаган/и за същия модел !!!160 коня 100% се усещат по-добре в Дел Сол, отколкото в Прелюд 4-та генерация с двигател H23A1 :P И все пак темата е за Дел Сол, а не за Прелюд или Сивик, така че нека да не приказваме щуротии. Щом човека още от малък държи да си купи Дел Сол, значи Прелюдите едва ли ще му направят голямо впечатление.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

братле защо спориш за неща които знаеш 4е сам прав, както сам ти описал по нагоре в темата 2.3 е по мощен защото освен 4е е 160 кс е с 59 нм по мощен от кадето идва и по доброто ускорение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

братле защо спориш за неща които знаеш 4е сам прав, както сам ти описал по нагоре в темата 2.3 е по мощен защото освен 4е е 160 кс е с 59 нм по мощен от кадето идва и по доброто ускорение

Но е безсмислено да сравняваш 1.6 с 2.3-литров двигател :rolleyes: Естествено, че ще върви повече, защото обемът на мотора е по-голям, но това се отнася и за разхода !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

и замен е женска количка :P но е красива количка :rolleyes::)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest H1pNoTiC

Абе вие мнесто да ме посъветвате ме поставихте пред дилемата Прелюд или Дел Сол :):P Прелюда и красива кола съгласен съм, но Дел Солчето ми е мечта от 10 години насам, и не искам да изневерявам на мечтите си :rolleyes: Апак ако го купя и не ми хареса - жената ще намаге :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest KIKO_HONDA

Не съм съгласен че CRX с B16A1-B16A2 мотор върви по малко от PRELUDE 2,3 мотор

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_fighter

абе кво се косите бе - prelude 2.0 върви почти както del sol 1.6 sohc ,за около 9 секунди,вече се вижда разликата при другите двигатели но според мен няма място за сравнение м-у двете коли щото са напълно различни като клас- prelude-a е подчертано спортна кола макар и с най-слабия мотор,докато del sol-a си е повече за гъзарийка.На мен лично и двете ми харесват,но аз бих се замислил какво ще си взема в замвисимост от това,какво искам- гъзарийка 1.6 125 или спортна - 2.3 160 коня- надявам се да съм ти помогнал конкретно за въпроса ти

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5
Отговорено (Редактирано)

Да, ама със слаб мотор - 2.0i или 2.3i ( цитат на TheDevilTvin)направих сравнението заради това смело изказване :rolleyes: ина4е и аз съм наястно 4е няма база за сравнение

Редактирано от buddi5

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobi_honda

ПЪРВО-ли4и си 4е много от вас не са се ка4вали в дел сол защото тои въобще не е тясна кола.разбирате разликата между двумесна и тясна нали?на изложението седнах в с2000 и беше по тясна от дел сол.зна4и и с2000 е тясна кола нали.ВТОРО-дел сол б16а2 върви много пове4е от прелюд2.0 и ако не пове4е то поне на равно с 2.3.ли4но аз съм пробвал моя срещу въпросните прелюди и всеки път съм ги бил.ТРЕТО-определено дел сол 1.6 soch125кс автоматик е дамска кола но мисля 4е са направили vti модела за мъже.не знам пропуснах ли нещо но ако съм ще поясня.дел сола е много добра кола много ка4ествено изработена доставяща невероятно удоволствие привли4аща много погледи и и това маи е достатъ4но.а да да определено едва ли като са го създавали ги е вълнувал въпроса колко може да се натовари...макар 4е има доста голям багажник за да може да побере покрива му.та за това производителите предлагат такава богата гама от автомобили за да има коли за вси4ко и за вси4ки.за практи4ните практи4ни коли за хората 4иято кръв кипи ДЕЛ СОЛ vti е добър избор пък и с2000 става :rolleyes:.мисля 4е дел сол затваря по наи добрия на4ин главата crx и както crx1 и crx2 е пример за един много добре изпипан спортен японски автомобил.ще завърша с думите на един мои приятел които всеки път като погледне дел сола и възкликва"гледаи какви коли са правили хората едно време"имам предвид дале4ната 1993 година.ами за сега толкова но като гледам отношението ви към модела маи пак ще се вклю4а........

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

ПЪРВО-ли4и си 4е много от вас не са се ка4вали в дел сол защото тои въобще не е тясна кола.разбирате разликата между двумесна и тясна нали?на изложението седнах в с2000 и беше по тясна от дел сол.зна4и и с2000 е тясна кола нали.ВТОРО-дел сол б16а2 върви много пове4е от прелюд2.0 и ако не пове4е то поне на равно с 2.3.ли4но аз съм пробвал моя срещу въпросните прелюди и всеки път съм ги бил.ТРЕТО-определено дел сол 1.6 soch125кс автоматик е дамска кола но мисля 4е са направили vti модела за мъже.не знам пропуснах ли нещо но ако съм ще поясня.дел сола е много добра кола много ка4ествено изработена доставяща невероятно удоволствие привли4аща много погледи и и това маи е достатъ4но.а да да определено едва ли като са го създавали ги е вълнувал въпроса колко може да се натовари...макар 4е има доста голям багажник за да може да побере покрива му.та за това производителите предлагат такава богата гама от автомобили за да има коли за вси4ко и за вси4ки.за практи4ните практи4ни коли за хората 4иято кръв кипи ДЕЛ СОЛ vti е добър избор пък и с2000 става :D.мисля 4е дел сол затваря по наи добрия на4ин главата crx и както crx1 и crx2 е пример за един много добре изпипан спортен японски автомобил.ще завърша с думите на един мои приятел които всеки път като погледне дел сола и възкликва"гледаи какви коли са правили хората едно време"имам предвид дале4ната 1993 година.ами за сега толкова но като гледам отношението ви към модела маи пак ще се вклю4а........

Напълно съгласен ;) Аз съм имал щастието дори и само да поседя в Del Sol (при това топ версията - EG2, тази синята на въпросния човек от Ямбол). Е моето лично мнение и описание за тази кола е много кратко, а именно.... - УНИКАЛНО ГОТИНА КОЛА !!!:D Наистина, сравнена със Сивик 5-а ген. Хечбек е по-тясна за краката (главно факта се дължи на продължаващия от централна конзола огромен пластмасов панел разделящ двете седалки), по-тясна е и за главата (на Мен почти ми опира в гюрюка като не е свален), таблото като че ли е по-високо разположено или самата седалка е по-ниско разположена, видимостта не е толкова добра както при Сивик... Но честно казано, без да си кривя душата, усещането което имах в тази кола дори само като бях седнал за минута - две (без дори да се возя или шофирам), въпреки тези... "недостатъци" които изброих по-горе, сравнена със Сивик 5-а ген. Хечбек (сравнявам ги двете коли, защото и двете са изградени на една и съща база и са общо взето една и съща кола), тази кола, CRX Del Sol всява такова усещане и атмосфера, което човек НЕ би могъл да изпита и в най-готината EG6-ца примерно :D Чудна е, самата стойка, самото разположение на тялото в тази кола е такова, като че ли те подсеща че тук НЕ става дума за поредната "профанска малолитражка" с напомпан мотор стил Кадет Ге ес айка :D или VW "ЧУК" Голф Ге Те Айка :D и прочие кошници - НЕ ! Това си е наистина една много шикозна и... неповторима кола ! Усещането е прекрасно, като че ли е направена само за каране до ръба на възможностите и !!! Този огромен пластмасов панел който донякъде ощетява пространството за краката е толкова удобен - отпуснеш си дясната ръка върху него и директно китката ти пада върху скоростния лост - никакво напрежение, сякаш е правена точно за Тебе тая кола ! :D Сигурен съм и че е много удобен този панел и когато човек взима остър ляв завой с висока скорост - да държи тялото във възможно най-фиксирана позиция. Да, наистина и някои Сивици имат подлакътници, но някак си... НЕ е същото усещане :) Не че е истинска супер спортна кола - CRX-а както и Prelude-а са си "псевдоспортни автомобили" - т.е., усещането, атмосферата която внасят, дизайна и чувството при шофиране напомня на истински расов спортист от най-висок клас, но в същото време и като концепция (предното предаване примерно) и като характеристики (не казвам че са слаби, в никакъв случай, не ме разбирайте погрешно) и дори цената ги отреждат при по-обикновените автомобили. Истината е че са неповторими и уникални коли ! Това са моделите донесли СЛАВАТА на Хонда някога, които за съжаление вече НЕ се произвеждат по простата причина че Хонда НЕ печели толкова много от тях (повече са за слава на марката), колкото от ново разработени проекти в стил Сивик 7-а ген. 5 врати Хечбек ала Миниван :P Днешно време, решенията на финансистите на тези мегаконцерни производители на автомобили (в това число и Хонда) надделяват над конструкторските, но това е друга тема на обсъждане... Много приказки изприказвах, опитвах се да опиша нещо, което е просто... неописуемо :rolleyes: Най-лесно е да покажа една снимка, пък всеки да си прецени за него, какво ли съм изпитвал в този момент дори и само седнал зад волана на този автомобил :P :

post-9-1122759629_thumb.jpg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GReddy

Наистина Del Sol-a е доста тесничък и на мене ми е малко неудобен(особено за хора с ръст над 1,80).Возил сам се бая в Ямболския Del Sol и не сам очарован много много.Видях и Benji_CRX като седна вътре как се сгъна и лошо ми стана и според мене CRX 2 gen. или CIVIC 4-5 gen. е доста по добре и удобно и още красиво(поне за мене).За PRELUDE не ми се коментира Tyk

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DazzleDream

Замечтано изглеждаш ADH ((; и такава е и мойта мутричка като чуя само името или мерна някъде муцуната на тая кола.. хубав пост, ко да добави човек след тебе.. само мерси остана ((;

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Del sol е унисекс,т.е. зависи от шофера.Виждал съм сол каран от жена,направо занемях-готина,секси,спортна женска кола.Но.Вижте колата на Plamoni,брутална,ниска,спортна,и в никакъв слу4ай женска кола.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Брато земай си дел сол няма да съжеляваш!!! И аз се влюбих от един път!!! Да не говорим че изживяването с нея е уникално който има такава го знае мно добре отделно че Б серията на хонда подлежи на голям силов тунинг!!! "Little sport coupe-CRX 1, CRX 2, CRX 3( CIVIC DEL SOL) CIVIC ЗАЩОТО Е НА ПРАВЕН ВЪРХУ ШАСИТО НА CIVIC!!! ЧЕТЕТЕ МАЛКО ПРЕДИ ДА ГОВОРИТЕ!!! И ДА СИ ИЗРАЗЯВАТЕ МНЕНИЕТО"- Това го пиша на хората които споменаха че не била спортна кола!!! А на този адрес http://youtube.com/watch?v=4t9IO1tig2c може да видите какво може да стане с тази кола ТАКЪВ ПРЕЛЮД НЕ СЪЩЕСТВУВА ТАКА ДА ОСКОРЯВА!!! АКО СРАВНИТЕ B СЕРИЯТА С H СЕРИЯТА МОА ДА ВИ КАЖА С РЪКА НА СЪРЦЕТО ЧЕ b ГИ ВОДЯТ ЧЕ СА НАЙ ДОБРИТЕ ДВГ-та НА ХОНДА!!! КЛИПЧЕТО НА САЙТА ДЕЛ СОЛА УСКОРЯВА ТОЧНО КЪМ 8 СЕКУДИ ДА АМА ДО МАХ СКОРОСТ!!! ТОЛКОВА НАПРАВЕН И СИВИК НЕ СЪМ ВИЖДАЛ НИКАДЕ МАХ 550К.С.!!! ТАКА ЧЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ Е ГЕЙСКА КОЛА АЗ ЩЕ ПОСТНА ТУК ИМАШЕ ВЪВ ФОРОМА ЕДИН ДЕТО СЕ БЕШЕ ПРЕТЕСНИЛ ЧЕ СИВИК Е ПЕДАЛСКА КОЛА ЧЕЛ ГО Е В АМЕРИКАНСКИ САЙТ НЯКВА КЛАСАЦИЯ!!! Е ЗА МЕН НЕ Е ТАКА ,НО СЪМ СИГОРЕН ПОНЕ ЧЕ АЗ АКО КАРАМ ГЕЙСКА КОЛА СПОРЕД ВАС ТО СИВИК Е 100% ТАКАВА ИМАСИ Я И ВКЛАСАЦИЯ ХАХАХАХАХАХА!!! НЕ ИСКАМ НИКОЙ ДА УБИДЯ!!! КОЕТО НЯКОЙ ПРАВЯТ МОЖЕ И НЕСЪЗНАТЕЛНО!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ИЗПУСНАХ ДА ДОБАВЯ НЕЗНАМ КАК ИЗЛИЗА ПРЕЛЮДА НО ДЕЛ СОЛА СИ Е СЪС СПОРТНИ СЕДАЛКИ ФИРМЕНО!!! ДЕЛ СОЛА СЕ Е ВОДИЛА САЛОННО ИЗПЪЛНЕНИЕ ПРЕЗ 92-95 ТОЕСТ Е БИЛА КОЛА НЕ ЗА ВСЕКИ ДЖОБ ДОКАТО ЗА ПРЕЛЮД ТАКИВА РАБОТИ НЕ СЪМ ЧЕЛ НИКАДЕ!!! НИКОГА НЯМАЛО ДА Я ИМА ТАЗИКОЛА АКО НЕ Е БИЛ ГОЛЯМ ИНТЕРЕСЪТ КАЗАНО ПО ДР НАЧИН ЩЯЛА ДА СИ ОСТАНЕ ПРОТОТИП ПЪК НЕКА Е ЖЕНСКА!!!:lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-добре наисти на си земи прелюд!!! Това е колата!!!;) Нищо че по-скоро ще видиш 100-тина чистонови С класи и то АМГ ХИХИХИХИ 50-тина кайена-> и още 10-тина поршета 1000-ди бмвта чисто нови някое друго ламборгини и даже може да видиш и СЛР-а или Бугатито преди някой дел сол хехехехехехе Да не говорим че ще видиш към 900 000 голфове и астри Като голфовете е много възможно всичките да са ГТ или ГТИ хехехехе!!! А отделно ще видиш и към 222 хонди от които 100 сивици 50 акорда 30 прелюда, 10-тина црх 10 црв и Хцв, 7-8 дел сола, 2-3 С2000, 1 интегра и 1 нсх!!! Сам си преценявай какво 6те кара6!!! Аз ти пожелавам да си купиш едно от последните четери!!! ЕЙ ТВА СА СПОРТНИ КОЛИ!!! А ако наистина търсиш голяма спортна кола от въпросната В серия е Интеграта е нема др такова животно Type R- 210к.с. има модели и по 190к.с. ;) Хахахахаха, но тя си е скъпичка!!! Пожелавам по един NSX на всички или по един дел сол с двг от с2000!!! Тва последното може някой да гледат така :lol: да ама преди седмица в нета видях един Сивик 92-95 му бяха суапнали двг f22c1 и беше с 20" джантета отзад и си мразеше гумите ,че аз искам такъв дел сол :lol: не искам С2000!!! Бла тва е от мен ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ИЗПУСНАХ ДА ДОБАВЯ НЕЗНАМ КАК ИЗЛИЗА ПРЕЛЮДА НО ДЕЛ СОЛА СИ Е СЪС СПОРТНИ СЕДАЛКИ ФИРМЕНО!!! ДЕЛ СОЛА СЕ Е ВОДИЛА САЛОННО ИЗПЪЛНЕНИЕ ПРЕЗ 92-95 ТОЕСТ Е БИЛА КОЛА НЕ ЗА ВСЕКИ ДЖОБ ДОКАТО ЗА ПРЕЛЮД ТАКИВА РАБОТИ НЕ СЪМ ЧЕЛ НИКАДЕ!!! НИКОГА НЯМАЛО ДА Я ИМА ТАЗИКОЛА АКО НЕ Е БИЛ ГОЛЯМ ИНТЕРЕСЪТ КАЗАНО ПО ДР НАЧИН ЩЯЛА ДА СИ ОСТАНЕ ПРОТОТИП ПЪК НЕКА Е ЖЕНСКА!!!:P

точно така пич ;) ;) ;) аз мисля така........ нека увъжаваме марката Хонда ;) не смятам че е умесно да правим такива изказвания,че този или онзи модел на Хонда е лош :dry: всеки модел си има предимства и недостатаци :dry: аз сам влубен в Хонда и най вече в Дел Сол и от 20 дена се радвам на новата си предобивка :lol: сега мога да го кажа.........! ДА ТОВА В МОЙТА КОЛА :P това е форум за хора обичащи марката Хонда и всички трябва да сме толерантни един кам друг,независимо кой какъв модел кола кара :dry: аз до скоро карах Сивик супер количка :dry: но при сърце ми беше Дел Сол :lol: няма да скрия,че и прелЮд ми харесва,абе всичко що е Хонда ми харесва ;) ;) ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ИЗПУСНАХ ДА ДОБАВЯ НЕЗНАМ КАК ИЗЛИЗА ПРЕЛЮДА НО ДЕЛ СОЛА СИ Е СЪС СПОРТНИ СЕДАЛКИ ФИРМЕНО!!! ДЕЛ СОЛА СЕ Е ВОДИЛА САЛОННО ИЗПЪЛНЕНИЕ ПРЕЗ 92-95 ТОЕСТ Е БИЛА КОЛА НЕ ЗА ВСЕКИ ДЖОБ ДОКАТО ЗА ПРЕЛЮД ТАКИВА РАБОТИ НЕ СЪМ ЧЕЛ НИКАДЕ!!! НИКОГА НЯМАЛО ДА Я ИМА ТАЗИКОЛА АКО НЕ Е БИЛ ГОЛЯМ ИНТЕРЕСЪТ КАЗАНО ПО ДР НАЧИН ЩЯЛА ДА СИ ОСТАНЕ ПРОТОТИП ПЪК НЕКА Е ЖЕНСКА!!!:P

точно така пич ;) ;) ;) аз мисля така........ нека увъжаваме марката Хонда ;) не смятам че е умесно да правим такива изказвания,че този или онзи модел на Хонда е лош :dry: всеки модел си има предимства и недостатаци :dry: аз сам влубен в Хонда и най вече в Дел Сол и от 20 дена се радвам на новата си предобивка :lol: сега мога да го кажа.........! ДА ТОВА В МОЙТА КОЛА :P това е форум за хора обичащи марката Хонда и всички трябва да сме толерантни един кам друг,независимо кой какъв модел кола кара :dry: аз до скоро карах Сивик супер количка :dry: но при сърце ми беше Дел Сол :lol: няма да скрия,че и прелЮд ми харесва,абе всичко що е Хонда ми харесва ;) ;) ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...