PROf1t 2 #1 Публикувано 13 Януари, 2009 Гумите са 2 броя, абсолютно нови са още с лепенките. Зимата ме свари на път, а гумите си стояха на топло във Варна Излишни са ми, а цената в магазина е 97 лв. бройката. Аз им търся 170 лева. като все така си стоят на топло във Варна и могат да се видят почти по всяко време. Възможен е и безплатен транспорт до Бургас. Нямам свои снимки, но мисля че тaзи e достатъчно актуалнa - тел: 0899517104 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan74 3 #2 Отговорено 13 Януари, 2009 В момента съм с такива и съм много доволен Успех с продажбата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PROf1t 2 #3 Отговорено 15 Януари, 2009 up P.S. Mоже да измислим някакъв бартер за летни нископрофилни "15-ки или койлоувъри за EG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PROf1t 2 #4 Отговорено 18 Януари, 2009 160 лева крайна цена Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PROf1t 2 #5 Отговорено 26 Януари, 2009 Не се заблуждавайте зимата все още не си е казала последната дума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове