Jump to content
iskamvitec

продавам части от англичанка

Recommended Posts

продавам следните неща:глава д16 116к.с. 1 вал оборудванаколектор+дюзи дросел+мав................делко инсталация ецуизпускателен колекторцена за всичките тези неща 300 лева.......задна врата за англичанка (5-тата) сива+кора+кабели............ (имала е споилер на нея) цена 130 левазаден трети стоп на стъклото за англичанка-70 левапредна броня за англичанка след феислифта 98 цена 70 лева (сива със забележки)0888893745 софия

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, кажи ми нещо ориентировъчно за крилото на петата врата, имам интерес единствено към него:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да поясня че може би малко не точна информация съм да:1.крило на 5-тата врата няма2.кората имам предвид платмасовата отвътрешната страна на 5-тата вратаотносно двигателните части всичко се продава на куп за това цената е такава (все пак нещата не са и малко)вече споделих че една д14 или д15 ще тръгне доволно предвид това слагаш директно без много преправяници и губене на време+ фактор цената, за която се купува

Редактирано от iskamvitec

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пак да подсетя!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

300 кинта добра е цената (като се има предвид че и главата е шлайфана с нови гумички всичко е ок дросела и мав също е в комплекта

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

стискате се нещо има доста д14??????1)взимате главата 2)купувате си една гарнитура+"сериозен човек да направи нещата" и имате около 25 кончета ще се осетят ако е IS модела де ако не са повечко:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Важи ли офертата за третият стоп и дали ще има лека промоция заради кризата :) ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

5-тата Врата е с дупки от крилото ВТИ НО шпилките са си на място тоест има само 1 дупка за запълване

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Всичко продадено БЕЗ бронята горе

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития