Jump to content
surr3a1

Хонда от Германия

Recommended Posts

Здрасти на всички стари приятели, които евентуално ще го прочетат това и на новите членове на клуба.Очертава ми се закупуване на кола от Германия и ми трябва инфо за начина по който стават нещата, какво е необходимо следкато се уточнят нещата със собственика? По всяка вероятност ще бъде закупена от човек а не от автокъща, ако това има значение.Къде се ходи, какво се прави, какви документи се правят, какво се плаща до момента в който колата е вече у мен и тръгвам да си я докарвам насам.После какви са разходите от Германия до БГ. За момента смятам да мина през Бриндизи(Италия) и да си хвана ферибот до Гърция и от там в БГ.Някой ако има идея истинска моля да ми я сподели или тук или на лични.Мерси.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе маймуно вземи ми звънни утре и не се занимавай :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

маймуно точно теб исках да набарам :).ще се видим като се прибера след 2 седмици.в Ямайка съм пак :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се занимавай с Италия и Гърция , Карай си по Царския път , кадето карат всички :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мерси бате, аз друго имах идея щото майка ми живее в южна италия, та да се отбия да я видя. ще го мислим. мерси за отговора.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...