surr3a1 0 #1 Публикувано 13 Януари, 2009 Здрасти на всички стари приятели, които евентуално ще го прочетат това и на новите членове на клуба.Очертава ми се закупуване на кола от Германия и ми трябва инфо за начина по който стават нещата, какво е необходимо следкато се уточнят нещата със собственика? По всяка вероятност ще бъде закупена от човек а не от автокъща, ако това има значение.Къде се ходи, какво се прави, какви документи се правят, какво се плаща до момента в който колата е вече у мен и тръгвам да си я докарвам насам.После какви са разходите от Германия до БГ. За момента смятам да мина през Бриндизи(Италия) и да си хвана ферибот до Гърция и от там в БГ.Някой ако има идея истинска моля да ми я сподели или тук или на лични.Мерси. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
REDPOWER 4 #2 Отговорено 13 Януари, 2009 Абе маймуно вземи ми звънни утре и не се занимавай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
surr3a1 0 #3 Отговорено 13 Януари, 2009 маймуно точно теб исках да набарам .ще се видим като се прибера след 2 седмици.в Ямайка съм пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #4 Отговорено 13 Януари, 2009 Не се занимавай с Италия и Гърция , Карай си по Царския път , кадето карат всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
surr3a1 0 #5 Отговорено 13 Януари, 2009 мерси бате, аз друго имах идея щото майка ми живее в южна италия, та да се отбия да я видя. ще го мислим. мерси за отговора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове