Jump to content
Lude

Окачване за Preludе 3gen.

Recommended Posts

Здравейте , интересува ме дали е възможно окачване (спортно) за прелуд 4 ген да стане на 3 ген защото за 3 ген не мога да намеря

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами от друг модел дали става някой знае ли :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля че се различава окачването на 3 и 4г ... но верния отговор могат да дадат Румен или Иво ... а те ше се изкажат по въпроса , като прочетат темата ! Апропо , като купих моя Люд се разтърсих и аз за окачвания и разбрах че Кони немат модел за 3г ! Варианта е Токико с пружини или койлоувъри , които можеш да си поръчаш от USA ! Има и модел на Кспорт . но цената е мега дебела/1300$/ само за предни ... иначе са убийствени ! Я сподели от къде си и къв е Прелюдя , че сме малко тия с 3г !! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами аз намерих само на токико направо цял кит за 400$ и нищо друго.А него трябва да го поръчвам от Америка което не ми се иска щото вече чакам 2 месеца за едни фарове от Америка :) Иначе от софия съм Луда е със B20А3 109hp 89' преди facelift-a

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз карам с токико HP с червените пружини(цял кит)и мога да кажа че е супер окачване,до БГ ми дойде около 800лв.по евтиния ти вариант е спортни пружини от сивик,,карал съм с такива,доста стегнато стои на пътя,хем с заводските амортесьори.От 4-та генерация не ставатпп.Тоз прелюд няма ли да го правиш по силен? !!! имам 137 коня б20а5 мотор

Редактирано от doggy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...