kalin_gk 216 #1 Публикувано 11 Януари, 2009 Купих си колекторче 4-2-1 и термолента за изолация. Въпроса ми е от къде да започна да я навивам, колко трябва да застъпвам отделните навивки и как да я фиксирам накрая/ скобите за водни съединения вършат ли работа или има друг начин/. Ако има и снимки супер. Благодаря предварително за всички отговори. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #2 Отговорено 11 Януари, 2009 За навиването: зависи колко ти е широка лентата.Аз ползвах 2.5см и застъпвах на 1/3, но на места при извивките стана и повече от половината За фискирането по принцип има специални скоби,но като вариант стават и скобите за водни съединиения. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalin_gk 216 #3 Отговорено 11 Януари, 2009 За навиването: зависи колко ти е широка лентата.Аз ползвах 2.5см и застъпвах на 1/3, но на места при извивките стана и повече от половината За фискирането по принцип има специални скоби,но като вариант стават и скобите за водни съединиения.Мокри ли я лентата? Един слой достатъчен ли е?Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #4 Отговорено 11 Януари, 2009 Мокри ли я лентата? Един слой достатъчен ли е? Поздрави Да, естествено, мокрих я, но да не я накиснеш мъжката Един слой за моите нужди е достатъчен. Сега мога да пипам колектора,пари,но няма място за сравнение ако е без лента. Това е резултата: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalin_gk 216 #5 Отговорено 12 Януари, 2009 Лентата е 5 см широка. Пак ли да припокривам 1/3? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #6 Отговорено 12 Януари, 2009 (Редактирано) Както прецениш.Направи си сметка все пак и да ти стигне лентата.Като почнеш да навърташ и ще видиш,че на места ще се препокрива почти цялата,а на други места едвам ще стига половин сантиметър да се застъпи Абе хващаш лентата и действаш - няма какво да объркаш.Като не ти хареса нещо врътката връщаш назад и пак. Редактирано 12 Януари, 2009 от cls Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ko_6e_Qm 0 #7 Отговорено 12 Януари, 2009 скобите за водно съединение стават аз съм с такива и моето застъпване е на 50% и си я хващам без проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ko_6e_Qm 0 #8 Отговорено 12 Януари, 2009 скобите за водно съединение стават аз съм с такива и моето застъпване е на 50% и си я хващам без проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове