sa666u 3 #1 Публикувано 10 Януари, 2009 Здравейте колеги. Имам Хонда Сивик HX (USA) 96та година. Двигателят е D16Y5 (VTEC-E). Моделът е създаден за да бъде максимално икономичен, но на мен ми е прекалено икономичен. Скоростна кутия е CVT и предавките са безкрайно дълги. Съответно колата ускорява много бавно. В чуждите форуми препоръчват скоростната кутия да се смени с такава от Si. Може ли някой да ми каже скоростна кутия от какъв двигател е най-подходяща в случая? Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sa666u 3 #2 Отговорено 13 Януари, 2009 Някой? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sfu 3 #3 Отговорено 13 Януари, 2009 За градско ли ти трябва или...? Има няколко теми за трансмисии и предавателни числа. Огледай ги, може да намериш интересно инфо. Ето ти 1 намерена набързо:http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=11869Не съм много сигурен, ама щом си с CVT кутия, май ще ти се наложи да си смениш и компа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове