Jump to content
Guest Honda-Z

Едно на нула за мене

Recommended Posts

Guest Honda-Z

Едно е сигурно - ще ставаме повече, не по-малко. Понеже и аз постоянно говоря за тази марка и ми се пълни душата като видя някоя Хонда от време на време в очите на хората около мен това изглежда смешно :) .Но вчера дългогодишните ми усилия за промиване на мозъци най-после дадоха резултат:Една приятелска двойка искаха да си купят друга кола (нова работа, няма вече служебна и т.н.). Голф та голф, знаете ли колко е трудно да обясниш на такъв човек (който не е имал взимане-даване с Хонда) коя е истинската кола.Вчера ми се обадиха, че ще дойдат до нас и да сляза долу. Каква беше радостта ми само, когато видях, че са си купили черничка пета генерация хечбек. Едва ли самите те са се радвали толкова, колкото аз. Не знам, просто така. Стана ми много густо на душата. Макар и D13B2 думите на момчето бяха: "Това няма нищо общо с всичко друго, което съм карал досега..." ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Аз на такива хора им давам да направят едно кръгче.... дотук нямам случай някой да е слязъл и да е казал "Ми нищо особено.... :) "Всички са: ;);) Друг е въпроса, дали след това взимат хонда, но поне са разбрали що е то 1.5 90 коня на 4ген ;) а кото им кажа че на това купе е слаган и 150коня мотор и им падат ченетата ;) Мисионери сме и това си е.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Е-е-е-е честита да им е. И мен ме мислят за луд, като почнат да сравняват някакви грозни баварци и мерджанци с моята любима марка! :) Но, какво да се прави, просто нямам търпение да си навърша годинките и да яхна една 5та ген. да кажем и да видят те, що е кола! ;) Аз няма според мен да успея да убедя някой, защото всички манияци на тема автомобили, не са и чували какво значи V-tec, камоли какви са предимствата на тези коли. Всички се целят височко, в някакви супер скъпи коли, а аз искам една 5та ген. или нещо от сорта, съвсем просто на вид за тях желание, ама като ги духвам по улиците ще видят те тогава!Айде, дано пристрастим още много хора към нашата /както казват някои хора/ "секта"! ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ognyan

Шефе, само умната (може и русата) - като знам с моя акъл на 23, 90коня пред мен и има-няма 500км опит какви ги върша си представям 18годишен нов шофьор зад Втек. Нищо лично де :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA
Отговорено (Редактирано)

Шефе, само умната (може и русата) - като знам с моя акъл на 23, 90коня пред мен и има-няма 500км опит какви ги върша си представям 18годишен нов шофьор зад Втек. Нищо лично де  :)

Никой не е казал, че ще си взимам V-tec, дори и не се надявам да си намеря такава колица. Ще съм доволен и на 1.5 16v 90 коня. Но просто да е хондичка.Не се засягам, нормално е така да мислиш. Но, искам да заявя че от сега карам кола, не по големи пътища с големи скорости, но бащата дава да се размотаваме из селото като си почиваме някой weekend. Но важното е, че си карам доста добре, нито гасне колата, нито придърпва... ;);) Редактирано от ShEfA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_fighter

Но важното е, че си карам доста добре, нито гасне колата, нито придърпва... :);)

;) не се засягаи човече обаче според мен тва не е най-важния критерии за това,че караш добре.тва е нещо елементарно.има редица елементи които определят дали караш добре или не,не че аз съм супер шофер но тва че не ти гасне не е критерий-само ти казвам,не се обиждаи. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

6ефа искаше да каже за неговите скромни умения, 4е е на етапа в който тези неща все още са проблем...като се научи... ще влезе в категорията където вече има други неща и така...Споко бате... аз моята я гася от време на време на някой сфетофар :) ... ама то щото иначе върти гуми постоянно (РЕКЛАМА) ;).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_fighter

6ефа искаше да каже за неговите скромни умения, 4е е на етапа в който тези неща все още са проблем...като се научи... ще влезе в категорията където вече има други неща и така...Споко бате... аз моята я гася от време на време на някой сфетофар :) ... ама то щото иначе върти гуми постоянно (РЕКЛАМА) ;).

;););););) така така ама пази сединителя да не иде на кино

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...