Jump to content
M&M

Ограничител на скоростта на японски Ecu

Recommended Posts

Колеги, имам си един Прелюд ,ограничен от японското си ЕЦУ(Р13) на 180км/ч.Пробвахме с колегата Darcosi с подмяна на ROM чипа с EEPROM програмиран с таблиците от моя ,но така и не се получи-ДВГ-то влизаше в авариен режим.Имайки в предвид масовите суапове с х22 ,тази тема смятам да е полезна едва ли само аз съм в това ограничено състояние.Варианта за "чипосване" с и-бейски чипове отхвърленВарианта с и-беиски делимитер е в дискусия (май трябва да сменям и километраж)Вадете жокери....... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси предварително колега за хубавата и полезна тема.И аз съм се насочил към този мотор и знам че има такъв ограничител.Дано да си разрешил проблема докато си купя моя.Надявам се да намериш евтин начин за махане на ограниченията.Някой беше ми казал че ако километража е в мили огрраничителя щял да бъде до 180мили което ти стига.Насявам се!!! хихи

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А най лесният вариант е като се смени компа(п13)с една п28-ца или п30-ка ;)При мен имаше кутийка която лъжеше за данните на скоростомера от кутията към километража,но я махнах защото при моята конверсия на двигателя в прелюд 3-та километража е с жило и кутийката я подарих,така или иначе мен си ми стигат 180км/ч,много имаме пътища за повече

Редактирано от doggy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Публикувано изображение Цялото това ли ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля че бях мернал разискване на такава тема в http://www.honda-tech.com и по точно ми е останало в главата, че "Marklamond"(тоя с с2000 таблата ) имаше нещо общо с темата , ако не се издири темата може направо с него да се свържете ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да колега цялото ЕЦУ се сменя,с друго,в случая тези които изброих.По лесно и по добре за понататъчни тунинг подобрения по двигателя

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пич а тези?-AEM-stand alone,HKS,GREDDY,MЕГАСКРУИТ-Аз ви дадох най лесната алтернатива,всеки си преценява според джоба,аз си имам п28-ца като ми се докара много бързо мога да си го сложа и да карам,тука темата не е за перформанс ами за отключваме на по голяма скорост,нека не размиваме повече темата

Редактирано от doggy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...