arsen 27 #1 Публикувано 9 Януари, 2009 Колеги пускам тази тема с болка на сърце.Защото любимата ми хонда претърпя инцидент.Както беше паркирана пред нас върху нея връхлетя един тип с огромната си ланчия отсече един стълб за осветление и се спря в нея.Равносметката е нов преден десен калник изкривена врата и натисната задна колонка.След инцидента въпросния тип избяга най нагло все едно нищо не е станало.Оставяйки след себе си разбита кола и кабел по който тече ток.Обадихме се в полицията но те дойдоха по-късно.Дадохме им номера на колата която ни удари и казаха да отидем в кат.Там след дводневно чакане получихме протокол за щета.Ако някой му се наложи да ходи там да знае че ако не отиде в 5 часа сутринта няма да успее за един ден.Сега чакам да взема калник и да намеря добър майстор бояджия.Ако знаете някои добър казвайте.Важното е колата да се възтанови такава каквато беше.Въпреки удара колата върви добре можеше да е и по тежко добре че беше въпросния стълб.Качвам няколко снимки да добиете представа за пораженията.http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=...;AlbumId=127093 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #2 Отговорено 9 Януари, 2009 (Редактирано) Извади ли си поука от цялата работа? Винаги съм се чудил на хора, който си паркират нощно време колата на главен път или на път по, който има текучество на автомовили денонощно..... винаги се съобразявам къде паркирам,особено вечер.... има всякакви идеоти, който карат пияни ........ Съжелявам колега за станалото, но винаги си имай едно на ум, къде да паркираш следващия път... Редактирано 9 Януари, 2009 от tols Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AlexDJ 7 #3 Отговорено 9 Януари, 2009 Е... М...Тоя верно е отсякал сталба ...Еми колега сичко е вапрос на касмет ,мисля аз.За това ще погледа едно каско колко пари .На разсрочено и да мие мирна главата .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didosh 4 #4 Отговорено 9 Януари, 2009 Здрасти колега. Съжалявам за станалото. В крайна сметка на виновника направиха ли акт или нещо друго? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
meto'o 3 #5 Отговорено 9 Януари, 2009 Еее колега супер гадна ситуация се е разиграла, как е избягал дебеш и боклук. Какво мога да ти кажа в София е такова мазало, а в случая шанса не е бил на твоя страна. А иначе мен ме удари една Каптива преди известно време и ходих при един маистор и да ти кажа доволен останах. Боята и изчукването станаха екстра, та в надежда се намира ако искаш повече инфо може да ми звъннеш 0899962617- Методи (Мето за колегите ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prozium 30 #6 Отговорено 9 Януари, 2009 Извади ли си поука от цялата работа? Винаги съм се чудил на хора, който си паркират нощно време колата на главен път или на път по, който има текучество на автомовили денонощно..... винаги се съобразявам къде паркирам,особено вечер.... има всякакви идеоти, който карат пияни ........ Съжелявам колега за станалото, но винаги си имай едно на ум, къде да паркираш следващия път...Колега не знам във Велико Търново как седят нещата с паркирането, ама в Пловдив е ужасно и да искаш няма къде да си скътаеш количката . Остава само да се надяваш, че няма нищо да и се случи, след 1-2 огъвания и надрасквания, притръпваш и това е ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #7 Отговорено 9 Януари, 2009 Ужас направо и то точно на любимия ми модел 4 генерация цтцтцтццт Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
INKTEC 0 #8 Отговорено 9 Януари, 2009 Колега бахти и късмета дати намелят колата и то бес дае в движвние! УЖАС! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #9 Отговорено 9 Януари, 2009 Внимавайте къде спирате Разминал си се с малкото зло...можеше да си до колата при удара и да пострадаш...пали свещичка, майната им на ламарините, ще оправиш колата не е сериозно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове