Jump to content
Guest tuto

vaprosche za d13b2

Recommended Posts

Guest tuto

тука гледам един авер 4е продава спортен вал за д13б2 та интересува ме какав 6те е ефекта от този вал копито е компетентен по този вапрос да ми каже за какжо става вапрос

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

тука гледам един авер 4е продава спортен вал за д13б2 та интересува ме какав 6те е ефекта от този вал копито е компетентен по този вапрос да ми каже за какжо става вапрос

Не съм много компетентен , но съм се интересувал преди това и аз и ще ти кажа , че ако колата си я използваш за каране в градски условия , абе всекидневно , няма никакъв смисъл да слагаш спортен вал ;) Но ако ще я точиш тая д13-ка и ще я правиш да върви много - купувай , ама след вала идват и една , ако не и две сурии чърколяци също :) Айде следват специалистите ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Спортен вал означава точно толкова колкото "бърза кола" или "хубава жена" :) И тъй като Дидо (chikiriki) едва ли знае точните характеристики на вала, ще трябва да се задоволиш с ниската цена.Евентуалния проблем който можеш да имаш е валът да се окаже наистина спортен.... нещо като stage 3 на повечето марки. Тогава ще видиш зор с ниските обороти, но аз лично се съмнявам това да е случая.Мойта препоръка е: Ако валът е в добро състояние - взимай! След това си поиграй малко с карбуратора и си готов.Ако се замислиш, и 5 коня да вдигнеш, за тая цена си заслужава. А ако имаш по-отворена генерация, то разликата ще е и по-голяма.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

да бе ако е stage 3 и с тази ниска компресия, няма да може да тръгне!отворените валове си искат и по-висока компресия, за да работят добре. но все пак става дума за зверски валове. има доста 'улични' валове, които са малко по-отворени от доста затворените валове на хонда, така че там може и да има някаква полза

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dechko

Спортен вал означава точно толкова колкото "бърза кола" или "хубава жена"  :) И тъй като Дидо (chikiriki) едва ли знае точните характеристики на вала, ще трябва да се задоволиш с ниската цена.Евентуалния проблем който можеш да имаш е валът да се окаже наистина спортен.... нещо като stage 3 на повечето марки. Тогава ще видиш зор с ниските обороти, но аз лично се съмнявам това да е случая.Мойта препоръка е: Ако валът е в добро състояние - взимай! След това си поиграй малко с карбуратора и си готов.Ако се замислиш, и 5 коня да вдигнеш, за тая цена си заслужава. А ако имаш по-отворена генерация, то разликата ще е и по-голяма.

на мен на старата ми хонда д13б2 Дидо (chikiriki/ ми сложи такъв вал и имаше голяма разлика колата си смени гласа и почна да ускорява по-добре на ниските обороти по доре е незнам на каква цена ти го дава но си струва

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest chikiriki

свободно! продадено ! иначе ефекта е +10 км/ч и 9.2 от 0 до 100 за тези лв на този мотор -това е!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...