jongo bongo 0 #1 Публикувано 8 Януари, 2009 Здравейте колеги имам едно въпросче Входящия колектор на Х23 еднакъв ли е с този на Х22 ,защото забелязах че изходящите имат разликаИскам да си направя swap на Х23 а колектора ми е вече полиран и не ми се ще да го сменям с друг Благодаря Ви предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jongo bongo 0 #2 Отговорено 8 Януари, 2009 никой ли не знае ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jongo bongo 0 #3 Отговорено 10 Януари, 2009 Никои ли не знае ??? Става въпрос за прелюд 4г. х23 и х22Благодаря Ви предварително още веднъж Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M&M 236 #4 Отговорено 10 Януари, 2009 Maй нямаше разлика в конструкцията но трябва да прехвърлиш в твоя някакав(някакви) датчик .Това е по спомен без да давам гаранция .Но има запознати със сигурност само трябва да постнат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
murdera 384 #5 Отговорено 10 Януари, 2009 Ами в ebay ги дават различни за х23 и х22,предполагам не са еднакви.Изходящите колектори със сигурност са различни... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове