inc0rrupt2000 0 #1 Публикувано 8 Януари, 2009 Здравейте колеги искам да попитам за следния проблем - като е студена колата и цялата и предница ХЛОПА (все едно има някакви луфтове) като е покарам малко и загрее тракането изчезва , Омбре каза че нямало нищо за смяна ...... от какво може да е породено ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #2 Отговорено 8 Януари, 2009 Абе човек .. "доктора" ти е казал че си здрав ... ти отиваш на "врачка" Усили си музиката повечко докато загрее и проблема изчезва ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #3 Отговорено 8 Януари, 2009 Нормално е колега, като е студено всичко се свива-гумени уплътнения, смазочните средства позатягат, щом са ти казали от сервиза, че е добре, карай и си свиркай. Ако ще те успокои, всички коли които съм имал при под -5 градуса го правят това с притропването, особено на легнал полицай, като загреят и се оправят, включително и прелюда! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spooner 11 #4 Отговорено 8 Януари, 2009 Карай така като земе ина топло да трака тогава сменяй и на мен ми се е случвало. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inc0rrupt2000 0 #5 Отговорено 8 Януари, 2009 Мерси за отговорите колеги ....... ще се вслушам в тях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове