Jump to content
Guest necentrovaniq

Eavc-то май сдава багажа

Recommended Posts

Guest necentrovaniq

Здравейте колеги,Имам следния проблем.Карам д14а2 и доста често когато я изклуча от скорост и ми държи малко по високи обороти.Стрелката седи между празния ход и 1000 об. Като пипна за момент спирачката или включа и изключа фаровете и се оправят.Говоря за топъл двигател.Прави го и на газ и на бензин.Колата е обслужена-нови филтри навсякаде,изчистване на дюзите,eacv-to също е почистено,дросела и той.Няма грешки в компа(днес ходих).Колата си върви и си гори перфекно,но този проблем ме побърква и искам по възможност да знам какво става.Мерси предврително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пич може и да не е от клапана,на мен ми заяждаше механиката нна газта(дето движи дроселожата клапа)пробваи като ти застане на тези обороти,отвори капака и пробваи да варнеш лосчето което се движи от жилото на газта,ако ти се нормализират оборотите от там е,при мене беше така,изключвам от скорост-оборотите на 2000,бутна педала,оправят се,после пак останат на 2000,и накрая открих че механиката заяжда.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq

Евала колега,За това не се бях досетил изобщо.Маи хората не случайно са казали,че на високо акъл не вирее(195см съм) :D .Ако се окаже там проблема каква смазка да използвам? :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Между празния ход и 1000 оборота" Та немога да разбера къде е проблема... Искаш стрелката да закове на секундата на 850 оборота? Нормално е в движение като освободиш от скорост оборотите да стоят 1000-1100, ако след като спреш на място всичко си е нормално не се занимавай с глупости :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq

Колега,За мен това не е нормално.Това ми е 3тата кола,а съм карал още доста коли на приятели за по малко.Това е първата кола която ми дава тези ядове. :D То като се замислиш не е нещо сериозно,но ме дразни.Обичам си колата и макар и да я тормозя я потдържам максимално.Няма да ме погребват с нея,но искам докато я карам да работи като хората. :D

Редактирано от necentrovaniq

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз останах с впечатлението, че умишлено е така. Моята а и не само, при движение и на неутрална скорост, оборотите са около 900, и като спра си падат на 750.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...