Jump to content
Guest dancing_niki

Кажете ми това

Recommended Posts

Guest dancing_niki
http://www.dir.bg/LISTS/DNESNEW_DIR_MIDDLE...news_718176.phpто си пише, а на всичкото отгоре заради ей такива "перфектни" шафьори и външен тунинг на автомобилите ще ни забранят да правиме, ма като не сме си научили правилника за движение по пътищата...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_fighter

баахти инфото дето го праскат,аз сега от каде да знам кое е истина -????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Мазало :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA
Отговорено (Редактирано)

Много неприятно. Понякога човек трябва да има граници. Аз лично ако направя такова нещо / въпреки, че никога няма да се движа с такава скорост в град с тесни улички/, ще предпочитам да си пукясам! Наистина, не мога да оставя нещо такова да ми лежи на плещите. А камоли да си помеля хондичката! ;(

Редактирано от ShEfA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

В нормалните държави за такова нещо влизаш в затвора директно по бързата, защото няма оправдание за 150 км/ч в града. Но в бг на аналчето ще му вземат книжката за 1 година и гражданския иск я мине я не -- заваси от адвоката. Анти-държава Едно пишлеме с един Мерджан направи майка и дъщеря инвалиди и му взеха книжката за 8 месеца - а потърпевшите получиха пари само от застрахователите и то колкото и да са те може ли да се сметне колко струва да не можеш да ходиш !!! А баща му вика:"Не се притеснявай мойто момче ще ти взема друга кола"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...