Jump to content
Guest surr3a1

Препоръчайте ми лепило

Recommended Posts

Guest surr3a1

Да е бързо съхнещо и здраво... и да не е 5милиграма... да е пове4е... ако може да се нанася с четчица още по-добре.засега Момент некво са ми казали....мерси на всички съвети.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

едното е Poxipol, има го в две разновидности като цвят: като цимент(сив) и прозрачен, следващата далавера е като тръгнеш от ул. Раковска по бул. Сливница посока бул. М. Луиза на 50-100 метра има един голям магазин на уличен език им казват гърците, който и да питаш там за магазина на гърците, ще ти каже, само една вметка за този магазин, малко обичат да качват цените, но ако разбираш няма да си дадеш напразно парите, но смятам че Poxipol-a ще ти свърши перфектна работа

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

мерси за отговора бате... но точно то не ми върши работа...трябвеа ми да е рядко.. за да може да се намаже на много тънък слой...и то с четчица... иначе за това знам... и ще го ползвам за друго нещо...мерси.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

а за какво точно ти трябва, защото прозрачния Poxipol също можеш да го намажеш с четчица, само дето трябва да действаш малко по-бързичко, но все пак кажи за какво става въпрос, че да знаем и ние с какво да ти помогнем

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Ами примерно облицоването на вратта с фолио... става мн добре... но на някой места където е много нагънато се връща... искам да го хвана здраво на тези места...тоест фолио към не6то като искуствена кожа....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

самата врата (тапицерията) или стъклата на вратата искаш да им слагаш фолио?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Тапицерията...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest KATADJIQTA/RAZBIVACH/

LOKTITE тва е отли4но лепило но аз има от 3г потарси има и по големи има го като гел адски тънко е има го и в те4но с/ние но на много малко места може6 да намери6 голяма опаковка ина4е има

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

ми Poxipol-a, но и за Poxipol-a и за Loctite-a не съм сигурен дали няма да втвърдят много тапицерията и да стане грозно, в такъв случай отиди при гърците и си купи обущарско лепило (българско) ще ти свърши мн добра работа, аз с такова лепило залепих към една от страните на опаковката на веригите дебела тапицерия, за да не се таркаля пластмасовата кутия по багажника и няма досега и помен от корава тапицерия, ако не обущарско, да е някакво лепило за текстил и да е българско, че другите са излишно скъпи

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

10x човече :P...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

нямаш грижи братле, каквото знам и може да ти помогне и не само на теб, бих го споделил винаги :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BAlexandrov

Дядо ми беше обущар и винаги ползваше Кале - има го и в книжарниците.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Emo

Явно ти трябва по-пластично лепило. Имаше едно обущарско-Хелмевект мисля се казваше и е светлокафяво на цвят. А със силикон няма ли да стане?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...