starozagoreca 0 #1 Публикувано 7 Януари, 2009 (Редактирано) искам да си сменя кабелите на свещите,каква марка бихте ми препоръчали?за F20Z1 акорд Редактирано 7 Януари, 2009 от starozagoreca Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ARchangel 0 #2 Отговорено 7 Януари, 2009 NGK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #3 Отговорено 8 Януари, 2009 Бюджетното решение са TESLA, не са лоши, аз лично съм доволен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #4 Отговорено 8 Януари, 2009 Колега, най-добре NGK- HE62 или HE65, за консултация и поръчка търси колегата от форума Tateto-The-Puta-Madre. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dotz 4 #5 Отговорено 8 Януари, 2009 за ф20а4,са НЕ-80,от личен опит другите не стават!сигорен съм,че и за ф20з1 стават НЕ-80!(от Tateto-The-Puta-Madre) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #6 Отговорено 8 Януари, 2009 Отивай в Косер и взимай едни TESLA. За цената няма другаде такова качество. Докато работех там веднъж се бяхме заговорили за тия кабели и ми казаха, че за 1 година средно връщат по 2-3 за рекламация, а на ден се продаваха поне по 10-15комплекта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове