georgetsonev 0 #1 Публикувано 6 Януари, 2009 Здравейте, с настъпването на зимата се натъкнах на нещо интересно- когато се опитвам да запаля на стартер никакви признаци. Но ако я включа на скорост и тикна без да давам контакт тя превърта един път и след това опитам отново да запаля нямам проблем.Моля ако някой е имал същите проблеми да сподели решението. Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq #2 Отговорено 6 Януари, 2009 Здрасти колега,Провери си четките на стартера.Най вероятно са те.Симптомите са точно както ми го описваш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgetsonev 0 #3 Отговорено 6 Януари, 2009 Здрасти колега,Провери си четките на стартера.Най вероятно са те.Симптомите са точно както ми го описваш. Не са четките на стартера защото той върти имам съмнения за бензиновия филтър ама не съм сигурен, затова питам ако някой знае какви са симптомите когато е за смяна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #4 Отговорено 6 Януари, 2009 коега ми то няма никва връзка му бензинов филтър и стартера.колегата е прав,наи вероятно нямаш четки на стартера,може да имаш и проблем в контактния клуюч,или слаба маса на стартера.огледаи се,но бензиновия филтър го изкючи от сметките,виж,ако ти е за смяна си го смени,няма лошо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #5 Отговорено 6 Януари, 2009 колега,да не си задал грешно въпроса,"вартя на стартер,и нищо"-но кво-стартера върти ,но не пали,или изобщо не завърта,тва не се разбира.ако стартера ти върти,но не пали,има много варианти,може ток да губиш някаде,свещите може да не са добре,да не качва бензин.уточни се Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgetsonev 0 #6 Отговорено 6 Януари, 2009 колега,да не си задал грешно въпроса,"вартя на стартер,и нищо"-но кво-стартера върти ,но не пали,или изобщо не завърта,тва не се разбира.ако стартера ти върти,но не пали,има много варианти,може ток да губиш някаде,свещите може да не са добре,да не качва бензин.уточни се Стартера си върти без проблем при това. Според мен имам проблем с горивото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #7 Отговорено 6 Януари, 2009 а достатъчно гориво имаш ли в казана? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #8 Отговорено 6 Януари, 2009 хващташ един авер,вадиш мъркуча на горивото да речем преди горивния филтър,може и преди да влезе в инжекцията(карбуратора),мушкаш го в едно шише,единия дава контакт и върти на стартер,другия държи шишето да не се разлее и гледа дали качва гориво.ако качва гориво до инжекцията(карб)остава да не ти отварят инжектори и да няма впръскване в двигателя,ниско налягане на горивото(може да е от слаб акумулатор,проблем с горивна помпа),липса на искра от свщите.провери си дали ти хвърлят свщите искра и дали ти качва гориво и ще ти стане ясно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове